eisenheim Oluşturma zamanı: Haziran 22, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 22, 2009 Replik bölümünde dolanırken birden aklıma geldi film paylaşayım dedim. Ben Stiller'ın yönetmen olarak imzasını attığı "The Cable Guy", Amerika'da yaşanmakta olan teknoloji çılgınlığını merkez almış bir güldürü. Televizyonuna kaçak kablolu televizyon bağlatmak isteyen Steven Kovacs'ın hikayesini anlatan "The Cable Guy"ın başrollerinde Jim Carrey ve Matthew Broderick var. Steven Kovacs kendi halinde, nişanlısıyla evlilik hazırlıkları yapmakta olan genç bir adam, ancak içine kapanık ve oldukça sorunlu bir elektrikçiyle karşılaşınca hayatı mahvoluyor. Toplumdan dışlanmış, agresif ve çoğunlukla da manik-depresif bir kişiliğe sahip olan bu adam, adım adım Steven'ın hayatına işliyor, ve onu intikam alınacak bir hedef olarak seçiyor. Bunun nedeni de kendisini dışlayan toplumu Steven'ın kişiliğinde somutlaştırması, ve onu cezalandırmak istemesi.. "The Cable Guy"ın başrol oyuncusu Jim Carrey, filmi şöyle anlatıyor: "Bu film hem çok itici, hem de sizi koltuğunuzdan aşağı düşürecek derecede komik. Sanırım bu filmi Alfred Hitchcock'un Jerry Lewis'le tanışması olarak tanımlamak en doğrusu olacak.." http://www.impawards.com/1996/posters/cable_guy.jpg http://citythatreeds.files.wordpress.com/2009/05/cable-guy.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2009 Amanın benim için yeri ayrı olan bir filmdir Herkesle arkadaş olunmaması gerektiğini çok güzel anlatır :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2009 Somebody to love... Karaoke ve basketbol performanslarına hayran kalmıştım:) O kadar sinir olduktan sonra trajik hikayesini öğrenince üzülmüştüm Jim Carrey'e.. Teşekkürler yorum için:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Harry Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2009 oo evet o şarkının da hakkını vermiştir adam, güzel film Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.