Jump to content

büyünün 3 temel prensibi (yeni başlayanlar için)

nevermore

Önerilen Mesajlar

büyünün 3 temel prensibi

özellikle büyüye yeni başlayanlar ya da temele geri dönenler içindir.

büyü çalışmalarında üç katı geri gelir diye bir şey YOKTUR. Ancak büyüde 3 temel prensip vardır.

1. enerjini yükselt

2.enerjini programla

3.enerjini yünlendir

enerjinizi yünlendirirken yapmak istediğiniz şeyi hayal ederek programlamaya devam etmelisiniz.

ilk adımla başlayalım. herşeyden önce çalışabilmek için daha güçlü bir enerjiniz olmalı.sizin enerjiniz ne kadar güçlü ise o kadar çok enerji doğal olarak yükselir yönlenir ve elde edilir. siz ne kadar tecrübeli olursanız bu iş o kadar kolaylaşır.bu kas çalışmasına benzer ne kadar çok çalışırsanız o kadar güçlenir.

ak büyü kendi enerjinizi kullanma isteğini ve çalışma azminizi artırdığı için yeni başlayanlar için kara büyüden daha uygundur.( kara büyü tecrübe ve yetenek gerektirir.)

meditasyan enerjiyi yükseltme yolları için de en hızlı ve güçlü olanlarından biridir.enerjinizi yükseltmeli ve onu tüm vucudunuzda hissetmelisiniz.

ikinci adım enerjiyi programlamak programlamaktaki kasıt ona ne yapması gerektiğini telkin etmektir.enerjinin kendisi tamamen doğal ve maddiyatsızdır:S

ikinci adımda telkinleri kullanmayı öğrenmelisiniz. telkinler enerjiyi programlamak amacıyla tekrar tekrar söylenen sözcük öbekleridir. geniş zamanda oluşturulmalıdırlar çünkü enerjinin geleck zamanda ne zaman oluşturulması gerektiğini fark edecek sebep sonuç zekaları yoktur.

enerji "nasıl"mantığına sahip değildir aksine programlanmadıkça sonuça götüren en kısa yolu seçer.örneğin bir çoğumuz daha çok para isteriz. sadece daha çok para bana gelsin diye bir telkin yaparsanız bu size yapılacak bir geri ödeme gibi gelebilir.be an kolay yöntemdir.enerjiyi bunu nasıl ve ne şekilde yapacağına dair telkin etmelisiz.

mesela istediğim gibi harcayabileceğim büyük miktarda para istiyorum istediğim gibi harcaya bileceğim ve benim için iyi güvenli ve olumlu şekilde gelen büyük miktarda para istiyorum. bu paranın bana gelmesini istiyorum.

telkinler niyetle tekrar edlimelidirler, beş ila on ya da daha fazla tekrar edilmelidirler. enerjiyi 3.cu adımda da anlatıldığı gibi gün boyunca telkinleri tekrar ederekte güçlendirebilirsiniz.

ASLA UNUTULMAMALIDIR Kİ ENERJİ NEDEN-SONUÇLANDIRMA YETENEĞİNE SAHİP DEĞİLDİR VE HER ZAMAN EN KISA YOLU SEÇER.

3. adımda enerjiyi yönlendiriyoruz. bunu yapmak istediğiniz şeyi imajin ederek yapıyoruz.Ak büyüde kullanılan enerji beyaz altın parlaktığında ve güneş kadar parlak imajin edilmelir.

bu parlak enerji kenidinizin ve /veya istediğiniz şeyi sararken hayal edin. hayelinizin şu anda meyadan geldiğini imagin edin.

örneğin para ile ilgili verdiğimiz örnek üzerinden devam edersek parayı kendinize çektiğinizi hayal edin (dolu bir cüzdan vs) hatta parayı hissedin kokusunu alın ve dokunun ne kadar gerçekçi ve çok astral duyular kullanırs anız ve nekar parlak ve yoğun enerji ile nufuz ederseniz o kadar etkili olcaktır.mutlu hissetmeyi de unutmayın.

mesela sağlık için yapılan çalışmada hasta organınızı dünüşünerek enerjiyi yonlendirin onu telkin edin ve mutlu ve sağlıklı hissedin gerçek yaşamda sanki zaten

sağlıklymış gibi mutlu hissetmeye devam edin.

şimdi çalışmalarınızı boşverin ve başka şeyler düşünün. bu umutsuz durumlarda zor hatta imkansız olabilir çünkü baskı işe koyulan enerjinin geri çekilmesine neden olabilir.sadece imajin edin ve işe yaradığını düşünün bunun tek istisnası yukarıda da belirtiğim gibi gün çerisinde yapılan telkin tekrarlarıdıtr. bu tekrarlar enerji güçlendirir.

sadece baskı yaratmayın ve oluruna bırakın baskı işiniz de bilinç eksikliğine neden olur ve herşeyi mahveder

KAYNAK

bizim için çeviren Dilara_ ya sonsuz teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sorumun cevabı gözden kaçtı galiba :)

Evet kaçmış :) enerjinizi amacınızla bütünleştirip telkin yoluyla maddesel hale getirmektir bahsedilen ( maddesel yani mecaz anlam tabi :) ) gün içerisinde konuya ve enerjiyi kullanış biçimine göre sürekli tekrarlamak telki,n yolu ile o enerjiye adapte olmak ...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

büyü çalışmalarında üç katı geri gelir diye bir şey YOKTUR.

Cadılığın temel prensiplerinden biri de bu değil miydi?

üçler yasası sitede bi konuda oldukça fazla tartışıldı .. yukarıda ki alıntıda yoktur diyor bazıları var diyor kişisel görüşüm .. beni bağlamaz :) yapar geçerim .

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

büyünün 3 temel prensibi

özellikle büyüye yeni başlayanlar ya da temele geri dönenler içindir.

büyü çalışmalarında üç katı geri gelir diye bir şey YOKTUR.

Ben böyle bişey duymuştum sayın nevermore birisi size büyü yaptığında sizde o kişiye 3 kat daha güçlü büyü yapabilirsiniz diye. Sizce bu doğrumu ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Üç katı geri dönermi bilmiyorum ama büyüyle kötülük yapanın başlarına insanlık dışı olaylar geliyor özellikle kadınların.

Çevremde çok güzel ve nitelikli kadınlar toplum hayatında aktif olmalarına ve sevilmelerine rağmen evlerinde sürekli şiddet var bu noktada evde büyü kesinlikle tutulmamalı görüşüne katılıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

3 kat yasası sadece modern wiccalar için varsa wiccalığın dabulyusunu bilmeyen bu kadınlar neden şiddete maruz kalıyorlar. Kendilerine taparcasına seven eşleri var ama bi noktada şiddet gibi vahim bi durum yaşıyorlar. Tanıdığım en az altı kadınında bana göre tek hatası çevrelerine büyüyle zarar vermeye çalışmaları. Bunun dışında tanıdığım diğer kadınlardan farklı bi yönleri yok.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu 3 kural tezahür ettitmenin temel ilkeleri değilmi,haytımızda bilnçli,hızlı bir şeyi var etmek istediğimizde bu 3 kuraldaki gibi imajine ediyoruz,üst boyutlarda yaratıp sonra fiziksel planda var oluyorlar,aslında bunu herkez bilinçsizce ve yarı etkili/etkisiz biçimde yapıyor,mesela biri bir şey almak ister düşünür düşünür hayalini kurar ... bunlar bu üç aşamalı plana benziyor,yani herkes büyücüdür. :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

3 kat yasası sadece modern wiccalar için varsa wiccalığın dabulyusunu bilmeyen bu kadınlar neden şiddete maruz kalıyorlar. Kendilerine taparcasına seven eşleri var ama bi noktada şiddet gibi vahim bi durum yaşıyorlar. Tanıdığım en az altı kadınında bana göre tek hatası çevrelerine büyüyle zarar vermeye çalışmaları. Bunun dışında tanıdığım diğer kadınlardan farklı bi yönleri yok.

Ben cadı değilim sadece duyduğumu söyledim ama sen resmen efkarlanmış, içini dökmüşsün :DŞu linklere bakmanda fayda var:

http://www.gnoxis.com/cad%C4%B1l%C4%B1k-ve-wicca-aras%C4%B1ndaki-farklar-46182.html

http://www.gnoxis.com/kadim-gelene%C4%9F-miras%C3%A7%C4%B1lar%C4%B1-cad%C4%B1lar-ve-wiccanlar-39998.html

http://www.gnoxis.com/wicca-nedir-ne-de%C4%9Fildir-1972.html

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...