Heroali Oluşturma zamanı: Haziran 23, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 23, 2009 (düzenlendi) http://youtu.be/z5nuT9sByqQ :rofl: Nisan 14, 2013 AurorA tarafından düzenlendi kod eklendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2009 internette yeterince burhan videosu var bir parapsikoloji sitesinde paylaşmanın gereği yok bence. Neyse sevenleri vardır elbet ben hiç sevmediğimden bu kadar tepki vermişte olabilirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2009 Hmm "ucuyo:D" hee ! Bu yeni bir kelime sanırım çünkü ben "uçuyor" denildiği biliyordum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Heroali Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 arkadlar anlamıyorum neden benim poaylastığım hersey bu sitede herkesin gözüne batıyor sinir oluyorsunuz ya ben burada da paylasam belki bilmeyenler vardır diyorum siz ben i dışlıyosunuz yaaa... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 Paylaşım için sağol Hero:)Son zamanlardaki neredeyse tek kaliteli komedi dizisinin bitmiş olması gerçekten üzücü.Böyle hatırlatman çok güzel:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.