TaiNTeD_LoVe Oluşturma zamanı: Haziran 25, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 25, 2009 Işık tut bana pişmanlığın gölgesindeyim Akıl ver bana sonsuz labirentteyim Yüreksiz sandılar,duygusuz sandılar Sevgisiz sandılar Ama YANILDILAR.! Işık tut bana pişmanlığın gölgesindeyim Akıl ver bana sonsuz labirentteyim Yetersiz sandılar,nedensiz sandılar Dengesiz sandılar Ama YANILDILAR.! Sana açılan kalbim isterdi aşkı ve sevgiyi Sen sevmedin onu o geberdi. Sana açılan kalbim isterdi aşkı ve sevgiyi Sen sevmedin onu o geberdi. Işık tut bana pişmanlığın gölgesindeyim Akıl ver bana sonsuz labirentteyim Yüreksiz sandılar,duygusuz sandılar Kedersiz sandılar Ama YANILDILAR.! Sana açılan kalbim isterdi aşkı ve sevgiyi Sen sevmedin onu o geberdi. Sana açılan kalbim isterdi aşkı ve sevgiyi Sen sevmedin onu o geberdi. Sana açılan kalbim isterdi aşkı ve sevgiyi Sen sevmedin onu o geberdi. Sana açılan kalbim isterdi aşkı ve sevgiyi Sen sevmedin onu o geberdi. Sana kapılan kalbim isterdi yeniden kendine güvenmek İstemedin onu ELVEDA DE.! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HypnosisGoddess_ Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 Gzel sarkıdır (: Tesekkurlr (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 Gzel sarkıdır (: Tesekkurlr (: ben teşekkür ederim yorum için =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.