tugcemgul Oluşturma zamanı: Şubat 9, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 9, 2007 (düzenlendi) içimi bir bilsen kendimce bir dünya taşıyorum benim dünyam paylaşılabilir benim olmanı sana sarılıp uyumak istiyorum sevdiklerine de yer açabilirim bak beni yüzüstü bırakıp gitme seni kocaman seviyorum Nisan 8, 2013 AurorA tarafından düzenlendi ölü resimler temizlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2007 bomba olmus ya bir mandalinin duygulari bu kadarmi fazla olur hissiyatli meyve canim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Weysel44 Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2007 süper süper süper ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2007 yerim ben onu bak canım cektı sımdı :devil: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2007 ayy:woot: çok şeker olmuş yaa bayıldım valla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2007 bi mandalin kadar olamadık be süper olmuşş saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2007 meyvayı yedikten sonra hep kabuklarıyla oynarım yada keserimm.. hiç böle bişeylerle uğraşmak aklımın ucundan bile geçmemiştii.. galiba bende kabiliyet yok:) millete bakıyorum işini gücünü bırakmışş neler yapmış yaa.. güzelde olmuş walla ellerine sağlık yapanınn:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2007 süper bayıldım :clapping: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cancanan Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2007 çok güzel tasarı. ama arkadaşlar simdi sevgilisine mandalina vermek isteyen olabilir. lütfen bu resimleride yanına koyun , kafanıza o mandalinaları yemenizi istemem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2007 Şahaneymiş ya.Versenize bana bu portakalı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2007 teşekkürler arkadaşlar... herşey sizin için... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CuRs3 Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2007 hmmmm başka meyvalarlada yapabiliryormusunuz bunları aslında aşkı sevdiklerine gostermen lazım bak benim imzamdaki resme adam aşkını almış ayaklarının altına kadına gösteriyo aşkını Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.