cloud_above_myhead Oluşturma zamanı: Haziran 25, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 25, 2009 Psikozum Bisikletim ve Ben (Fritz B. Simon) http://img44.imageshack.us/img44/9499/psikoz.jpg ''kitabın sayfaları zeka,akıl ve ateşli bir hala gücüyle fokurduyor. Yazılanlar, ikincil dereceden sibernetik, mantık biçimi ve iletişim örüntüsü ormanından deliliğin iç-mantığını ve aklı başında kalabilmek için zorunlu olan akıl dışılığı kavrayabilmek amacıyla gerçekleştirilen sağlıklı ve tecrübeli bir sıçrayıştır. Bisikleti ise sormayınız!'' -tanıtım yazısından.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Harry Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 tanıtım yazısında çeviri hatası var sanırım :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cloud_above_myhead Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 kitap türkçe haliyle tanıtım yazısı da türkçe o yüzden bir hata yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Okumak isterim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 biraz daha detaylı bahsedermisin? kitabın konusu özetçe nedir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cloud_above_myhead Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Yazar bizi Bateson, von Foster ve diğerlerinin heyecanlı, eğlenceli, çok bilgili, epistemolojik geleneğinden, değişme ve aynı kalma, aklı başındalık ve delilik sibernetiğine götürüyor. Benlik organize edici canlı varlıkların özelliklerini, ilgiyi başka tarafa çekerek, meydan okuyarak, şaşırtıcı ve nefis bir biçimde işleyen bu benlik keşfetme süreci, okurdan beklediği çabayı hakediyor. Değişme sağlamayı hedefleyen alışılmış terapötik tutumun tersine, Simon aynı kalmayı sağlayan şeyin ne olduğunu soruyor. Değişme, insan yaşamının doğal akışıdır. Synı kalma, deliliğe yol açan ikili mantığın katı kurallarıyla sürdürülür. Canlı sistemlerin yumuşak gerçekliği bizim çelişkileri ve iki duygululuğu taşımamızı gerektirir. Akıl sağlığı esneklikle eşamlamlıdır. Bu kitap, tecrubeli aile(ve aileye yönelik olmayan) terapistler için olduğu kadar ilrtişim sibernetiği öğrencileri için de ödüllendirici bir okuma metnidir. -bir diğer tanııtım yazısı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 çok sağolasın dostum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2009 Bu kitabı hiçbir yerde bulamıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2009 Ankaralı dostların kitabı zafer çarşısı ve adilhan iş merkezinde bulabilirler diye düşünmekteyim... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.