nevermore Oluşturma zamanı: Haziran 26, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 26, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=UUY7Gy3k07g[/url] youtube adresini görüntüleyemeyenler için BURADAN Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 istemci tarafından görüntülenme iptal edildi diyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 bende açıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 yedek linkten girdim tamam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 evet koyduğun video çalışmıyo ama bende yedek linkten girdim =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 adresi giriyorum çalışıyor buraya koyuyorum çalışmıyor altta cıkan küçük kutucuklara bastıgımızda video oynuyor ilginç. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 birde şöyle denermisin? http://www.youtub e.com/watch?v=UUY7Gy3k07g aradaki boşluğu kaldırmayı unutma. birde iki kere url vermişsin. sadece bir kere url ver. o zaman düzelir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 embeded kodlarda hatamı var nedir neyse yedek link işe yarıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 zaten o yüzden yeniledim kodu. birde iki kere [ url] [/url] yapmışsın. bir tanesini sil. denedin mi benim dediğim gibi? benim dediğim gibi bi yaparsan çalışır büyük ihtimalle. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.