TaiNTeD_LoVe Oluşturma zamanı: Haziran 26, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 26, 2009 mesela ben başlıyım hayat bana sevmeyi,nefret etmeyi,ve kimseye güvenmemeyi öğretti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dilara_ Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 hayat bana yukardaki üyenin çok oyun meraklısı olduğunu öğretti :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 sorma ya xD form oyunları forever valla xP Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 dilara_ nin güzel bir insan olduğunu... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mltm-g Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 bana güçsüz olanın ezileceğini ve kendinden başka kimseye güvenmemem gerektiğini öğretti..(acıklı film replikleri gibi oldu:p) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eLanVitaL Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 hayat bana hiç bi zaman mutlu olamayacağımı öğretti :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 hayat bana yola devam edebilmek için mücadele etmem gerektiğini ve bu mücadelede karşıma çıkacakların hiç birinin benim kadar insaflı olmayacağını öğretti, çıkarları ters düşenlerin beni yüzüstü bırakmakta tereddüt etmeyeceklerini ve bu yüzden yalnızlığı sevmem gerektiğini de.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 hayat bana fani dünyada kimseyi tınlamamayı öğretti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 hamdık, hayat pişmeyi öğretti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 hamdık ne bea xD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mltm-g Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 hayat bana fani dünyada kimseyi tınlamamayı öğretti sana katılıyorum arkadaşım..onu alttan al bunu alttan al bu ne yaa.herkesin gönlünü biz mi hoş tutucaz..aman şu şunu der bu bunu der yeterr artık kimseyi ben de kafama takamıcam.ne haliniz warsa görün bee zalimlerr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizemlikorsan19 Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 sadece nefes almak için yasamayı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dilara_ Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 hamdık ne bea xD hayat daha sana öğretmemiş ilerde öğretir üzülme:D hayatı bilmem de chris bana gerçekten çok değerli bir olduğunu kendi öğretti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 sana katılıyorum arkadaşım..onu alttan al bunu alttan al bu ne yaa.herkesin gönlünü biz mi hoş tutucaz..aman şu şunu der bu bunu der yeterr artık kimseyi ben de kafama takamıcam.ne haliniz warsa görün bee zalimlerr budur işte ya :clapping:bende hep öle diyorum ama uygulamaya geçmiyo xD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GothicheartS Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 insanların korktuğu bir çok şeyin anlamsız ve saçma şeyler olduğunu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mltm-g Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 benim de isyanım sadece yazıda kalıyo bakma sen yani ben de uygulayamıyorum ...;ama hayat bir gün uygulamayı da öğretecek bizee:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 benim de isyanım sadece yazıda kalıyo bakma sen yani ben de uygulayamıyorum ...;ama hayat bir gün uygulamayı da öğretecek bizee:confused: inşallah öğretir bea x] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 hamdık ne bea xD mevlana nın sözüdür o söz. beylik bir laf değildir yani. bilgilerinize... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dilara_ Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 hayat bana müteşekkir olmayı öğretti XD sağ ol gündüz gezen umarım bir gün öğretir:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 hamdık ne bea xD Mevlâna'nın sözü: "Üç sözden fazla değil, Bütün ömrüm şu 3 söz: * Hamdım,piştim,yandım" hayat bana örnek alabileceğim kişileri sundu...şükürler olsun hayatı yaratana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 mevlana nın sözüdür o söz. beylik bir laf değildir yani. bilgilerinize... pardon o zmn:wacko: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PoLy Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 hayat bna haytta yasanılmıyacagını ogrettı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mltm-g Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 hayat bna haytta yasanılmıyacagını ogrettı hayat bana "yaşanılmayacak hayatta " yaşamaya çabalamayı öğrettii....naberr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 hayat bana mantıklı üyelerinde var olduğunu öğretti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2009 hayat bana sevecenliği öğretti =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.