Geceyuruyen Oluşturma zamanı: Haziran 27, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 27, 2009 Yuvarlanıyor ilerliyor gittikçe büyüyor eziyor parçalar etrafa yayılıyor gözler bacaklar kollar bağırsaklar..Sıkıntı verici bir iş toplarken kusuyorum...Ayakkabılarıma..ayakkabımdaki küçük hamam böceği bana bakıyor..Sevmiş gibi gözüküyor aksamdan yenmiş avrupai tarzı fıstık ezmesini..Sesi,o tiz ,kıçından cıkardığı ses.. Devam ediyorum ama aldırmamak elde değil,,Onu ayakkabıma yapıştırmak iyi bir fikir değilmiş anlıyorum ki... Topla! topla! topla! Damılın lan ... Kapı zili çalıyor.Kim acaba?? Yuvarlanmak istemiyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2009 Damlın Lan'ı koydun oraya güldürdün adamı. Şimdi gel de konunun ciddiyetine dön.. Şaka bir yana güzel olmuş.. Ellerine sağlık. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2009 Özellikle renklendirdim:D:D eyvallah Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.