pr0gressive Oluşturma zamanı: Haziran 28, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 28, 2009 Blair Cadısı efsanesi hakkında geniş kapsamlı bir yazı buldum. sizlerle de paylaşmak istedim. http://www.scribd.com/doc/14104045/Blair-Witch-Efsanesi yorumlarınız için teşekkürler... 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2009 saol paylaştığın için.. çok ilginç yaa. O ormanı yaksınlar bence. filmininde gerçek görüntüler olduğunu bilmiyodum. tekrar izliyim en iyisi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2009 Soluksuz okudum. Süperdi.. Bu kadar ayrıntılı bir geçmişi olduğunu bilmiyordum ama filmin gerçek görüntülere dayandığından haberdardım. Açıkçası oraya gidip araştırma yapmak isterdim. Edit: Yanlış biliyormuşum gerçek görüntüler değillermiş. Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2009 tamamen pazarlama tekniği . gerçek olan hiçbirşey yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2009 tamamen pazarlama tekniği . gerçek olan hiçbirşey yok En azından ortada bir katil var ya da kaybolma vakaları. Bence incelenmeye değer. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pr0gressive Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2009 www.blairwitch.com biraz ingilizceni varsa bakın filmin kendi resmi web sitesi. olanlar ayrıntılarıyla anlatılıyor. tabii ki olanlar gerçek değil, reklam stratejisi. şöyle ki, yönetmen oyunculara birer adet kamera, gps cihazı ve kısıtlı miktarda yiyecek veriyorlar. senaryoyu da ellerine tutuşturuyorlar burda böyle yapın şura şöyle oynanacak gibi şeyler söylüyor. ayrıca oyuncular tanınmış oyunculardan seçilmiyor ki inandırıcılığı artsın. hatta çekimlerden sonra 1 yıllığına kayıplara karışıyorlar, bu da olayı büsbütün ürkütücü kılıyor. çekimler sırasında oyuncular gizliden korkutuluyor, üzerlerinde psikolojik baskılar falan kuruluyor, bu yüzden ağlama sahneleri, mimikler oldukça gerçekçi. gerçek olmamasına rağmen, izlenilmesi gereken bir film. ben de olayın daha çok mitoloji kısmı üzerinde durdum. Hecaitomix adlı karanlık ve bedenden bağımsız bir varlıktan bahsediliyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2009 hatırladığım kadarıyla görüntülerin sahte olduğu açıklanmıştı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2009 bulunan kasetlerin içeriğinden neden bahsetmiyolar acaba.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ByShaweling Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2009 Filmini izlemiştim gerçek yaşanmış diyolardı yapımından mıdır,olaydan mı karar veremedim saçma geldi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2009 ilk başta evet gerçek yaşanmış deniyordu ama sonradan bildiğim kadarıyla sahte olduğu resmi ağızlardan açıklanmış. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mad_x3 Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2009 ya ben bunun filmini bulamadım biri bana link atabilrmi? ama ilk filmini istiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2009 Woww gerçekten ilginç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2010 film bence hikayeye göre sönük kalnıs gıbıme geldı yoksa bana mı ole gelıyor ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Baudrillard Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2010 Ben Blair Witch Project'i izlediğimde filmden gerçekten etkilenmiştim. Fakat filmin kurgu olduğunu hatta sitesi için 15 bin $ harcandığını duyduğumda hayal kırıklığına uğradım.Gerçekten çok güzel bi filmdi müthiş kurgulanmıştı.Hele başta anlatılan hikayelerden bazıları sona yaklaşıldıkça doğru çıkıyordu.Sonuçta güzel bir filmdi.Gelgelelim bu konuya.İnanmıyorum! Birçok kaynak araştırdım ama elle tutulur bi belge yok:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Baudrillard Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2010 ya ben bunun filmini bulamadım biri bana link atabilrmi? ama ilk filmini istiyorum Eğer Torrent programın varsa rahatça bulabilirsin.Eğer Rapidshare gibi sitelerden indireceksen biraz zor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2010 film bence hikayeye göre sönük kalnıs gıbıme geldı yoksa bana mı ole gelıyor ? bencede öle hikayeye göre sönük bir film ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
melusina Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2010 çok ilginç gerçekten bir ara oldukça korktum paylaşım için teşekkürler =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eLanVitaL Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2010 paylaşım için teşekkürler.bu kadar ayrıntılı açıklamayı bulmam imkansızdı.filmin kurgu olduğunu tahmin etmek çok zor değil ama en korkunç filmlerden bile daha çok germişti beni. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MistikRuh Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2010 benim bakış açım bu filme daha doğrusu videokasete inanıyorum herşeye fake diyen bir millet olduk çıktık bu ne ya , neyse sonuçta ben inanıyorum film basit gibi görünsede kendine has korkutuculuğu vardı yinede. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
trazer Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2010 Film Zamanında İyi Tutulmuştu Sonra Ne Doğru Ne Gerçek Açıklanmıştı [ Tabiki Doğru Olan Hiçbirşey Yoktu ] ve 2. Filmde Tamamen Tırtlamışlardı ((: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Coventine Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2010 filmi biliyodum ama hikayesini bilmiyodum ilgimi cekti hmn izliycem tşkkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2010 Arkadaşım Süper Paylaşim 16 Ekim 1997 tarihinde Heather'ın annesi, kulübenin altında bulunan kalıntıları ve kasetleri Haxan Films adlı filmşirketine verir. Söz konusu kasetler, "Blair Witch" filminin temelini teşkil edecektir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2010 daha yeni iki serisini de izledim. gerçekten güzel ve yaratıcı. paranormal activity çok meşhur oldu ama blair witch kadar iyi değil aslında. öyle bir tarihçe ve hikaye uydurmuşlar ki ben dahi gerçek olabileceğini düşünmeye başladım. Lakin olmadığını biliyoruz, hepsi tamamen kurgu. Blair witch'in ikinci serisi güzeldi ama blair witch ile ilgisi neredeyse yoktu =) sadece isimi kullanmışlar. farklı bir cadı filmiydi ve beğendim ama ayrı bir film olarak değerlendirmek istiyorum. (book of shadows ismini niye seçmişler onu da anlamadım. gölgeler kitabıyla ilgili tek bir sahne bile yok.) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.