Deaths_Expulsion Oluşturma zamanı: Ekim 8, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 8, 2006 (düzenlendi) KİMSİN Kİ SEN KİMSİN...??? kimsin ki sen kimsin sadece bir hiçsin ne bir uçan kuş nede bir dogan gİneş ne gökyİzİnde bir ay nede parlayan bir yıldız aslında zavallının birisin hiç hakkın yok kimseye laf atmaya hakaret etmeye kendi haline bakmadan karşıdakini tanımadan hiç hakkın yok bir söz bile söylemeye kimsin ki sen kimsin sadece bir hiçsin gİzel olsan ne yazarki o gİzellik kiminle özelki ne olursan ol kimsin sadece sıradan birisin ama hepsinden çok bir hiçsin kız san hanımefendiliğini bil erkeksen bayefendiliğini bil insansan insan gibi ol olmuyorsan insanların gözİnden kaybol belki İstİnsİn kimilerine göre bİsbİtİn dört dörtlİksİn o yİzden kendini övİp mazlumları ezersin tek tek ezip geçersin unutma zalimin zulmİ varsa mazlumun ALLAH ı var tek sorun varsa o da sensin kimsin ki sen kimsin sadece bir hiçsin herkez herkeze göre mazlumdur elbet zalim zalime göre haindir kendini övene kadar kendi kendini yİkseltene kadar bırak insanların gözİnde yİksel insanlara hakaret edene kadar karşıdakini anlamadan cevap verene kadar konuştugun kelimelerin anlamını anlamadan anlatana kadar bir dİşİn kimsin ki sen kimsin sadece bir HİÇÇSİNNN...!!! Ekim 12, 2010 mescalin tarafından düzenlendi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2006 Biran için şiirlikten çıktım rap gibi okumaya başladım fena değil album yapalım gel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2006 çok teklif var ama kabul etmiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2006 çok güzel saol.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizemlikorsan19 Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2006 kız san hanımefendiliğini bil erkeksen bayefendiliğini bil insansan insan gibi ol olmuyorsan insanların gözünden kaybol bu kısmı cok güselmiş.gerçi tamamı haosuma gitti ama bunu nickime kaydedicemm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2006 ALINTI (gizemlikorsan19 @ 8 10 2006, 13:49 ) 16359 kız san hanımefendiliğini bil erkeksen bayefendiliğini bil insansan insan gibi ol olmuyorsan insanların gözünden kaybol bu kısmı cok güselmiş.gerçi tamamı haosuma gitti ama bunu nickime kaydedicemm. evt bu beşlik hoşuma gitti. şiir in geneli bu beşlik te gizli Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 böle içindekileri şiir yoluyla dışarıya vurman çok güzel bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hebefrenik Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2007 ilgilenen herkes kendi yazdığı şiirin ilk dörtlİğİnİ yazsın. umuyorum ki gİzel mısralar ve iyi şairler çıkacaktır... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2007 aynı cemberde yineler hayat kendını ne düşü kaldı ne b...u Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2007 Merak ediyotum, Yazmak mı daha zor hayatımı, Yoksa yaşamak mı dize dize bir şiiri? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2007 yazdığında hayatını anıların hortlar ve tekrar tekrar ölmektır bu zor olansa yaşamaktır ama bır dizede ama bir yazıda sonuçta yalnızlığınla... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2007 Gözümü her kapadığımda görüyorum seni Hayal misin yoksa gerçek mi? Hayalsen,bitmesin hiç bu düş Gerçeksen,gerçeklerimin hepsi birer düş... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2007 ne haylim ne gerçeğim masalın bittiği yerdeyim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
livesong Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2007 Ne Bir Öpülecek Mezar †aşı Ne Bir İz Bırakırım Ardımda Beklerim Sewgiye Aç Ruhumla SeNi Ölümsüz Dünyamda Gelsende Gelmesende Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest 3ni6w4tic Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2007 Gölgem kayıp,, Karanlık mı sadece tek sanık¿ Işığı tanımlayamam,, Peki bu mudur bende ki salt ayıp¿ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
livesong Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2007 Sınırsız †utkulardı Seni Yaşa†an Senin İçinden Beni Koparıp A†an Sınırsız Haya†lardı Seni Yaşa†an Senin İçinden Bİzi Koparıp A†an Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2007 Geçmiş zamanların ötesinden Mazide kalmıs bir aşkın En ucra köşelerinden Bir merhaba getirdim sana. Seni gorebilmek, Sana dokunabilmek Ve yeniden sevebilmek için seni! Eskilerin dilinden Biraz buruk,biraz stemkar Ama yine de içten bir merhaba! SpawN 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arkeolog Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2007 çok keyifli ...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2007 begendiğine sevindim tsk!! sevgi ve saygılarımla! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest esmanur Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2007 harika olmus...yuregine saglik... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 2007 konu: aşk tema: özlem tür: serbest nazım birimi: yok ölçü uyak vs.: yok sebest çalışma olmuş,sebest şiir için fazla yoruma gerek yoktur,yani benim yorumum ile başkasının yorumu birbirini pek tutmaz:) ben serbest şiiri genel anlamda pek okumadığım için yorumda da bulunmucam ama anlam bakımından hoş,güzel olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2007 tsk ederım arkadslar!begendıgınıze sevındım! saygılarımla! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sogukates Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2007 Kalbimin kuytularına saplandı buz gibi bir kaç kelimen! Canım yandı sevgilim... Sen bilemedin belki göremedin, nasılda yaraladığını yorgun kalbimi. O an koşup yanında olmak istedim ellerinden sürükleyip gökyüzünde kuşları göstermeyi gözbebeklerinde uçuşan kelebeklere bakıp SENİ SEVİYORUM demeyi istedim delicesine ama biliyordum bu olmayacaktı sen hiç gelmeyecektin ve hep kanayacaktı açtığın yaraların izi... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2007 Ben seni,şiir tadında sevdim Bu köhne hayatın karanlık sularında. Sağdece esiri oldugum duygularım Ve sen vardın bu hayatta. Belkide birisini ilk kez bukadar Cok seviyordum. Kalbim,ilk kez bu kadar hızlı ama Bi garip çarpıyordu. Kendimi tanıyamıyordum. Ve nedenini bilediğim göz yaşlarım Ağlıyordum köşe başlarında Ağlıyordum durmaksızın Ağlıyordum işte... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2007 yüregine saglik , güzel olmus kardesim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.