serpentine Oluşturma zamanı: Haziran 28, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 28, 2009 Kısaca genelde hardcore konserlerinde seyircilerin ikiye ayrılıp sonra birbirine doğru hücuma geçmesinden oluşan olaydır.Pogonun karesi hatta küpüdür.Sakatlanma riski maksimumdur Videolarla açıklamak daha kolay olur sanırım 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moonrise Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2011 kafa göz burun hak getire moshla circle yanında halt etmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2011 Nasıl oldu da görmedin sen bu konuyu şimdiye dek 2 yıl geçmiş konuyu açalı sanki dün gibi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moonrise Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2011 gormedım ya forum oyunlarından bunları goremıyorum rock ve metale kımse yazmıyoo napalım acıyoz acıyoz konu tık yok usta şimdi gördüm hemen koştum kafa göz daldım olaya. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.