Jump to content

Çaldığınız Enstrüman Nedir?

Çaldığınız enstrüman nedir?  

120 üye oy kullandı

1. 1. Çaldığınız enstrüman nedir?

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

Arkadaşlar çaldığınız enstrüman nedir?Sırf meraktan açıyom konuyu:D ve rock metal kısmına açtığım için sadece bu türe has müzik altelerini koycam diğerlerini takmadığımdan değil:P Başlayalim ben bateri ve elektro gitar ya siz...

Yanıtlama zamanı:

8 yıldır klasik gitar, 4 yıldır elktro ve bass gitar, 1-2 yıldırda bateri çalıyorum.

Ankara'da oturanlar pm atsınlar :D bir black metal grubu kurmak istiyorum

Yanıtlama zamanı:
8 yıldır klasik gitar, 4 yıldır elktro ve bass gitar, 1-2 yıldırda bateri çalıyorum.

Ankara'da oturanlar pm atsınlar :D bir black metal grubu kurmak istiyorum

beni vokal yaparsan pm atarım:D:D

Yanıtlama zamanı:

dandik washburn x series 12 elektro gitarımı bir dingile verdiğimden beri klasik gitar üzerine polifonik(çift basmalı) tekniğine yoğunlaşıyorum :D

Yanıtlama zamanı:

akordeon çalıyorum şimdilik.bir ara flüte merak sarmıştım ama zamanım yok.vurmalı çalgılıların çoğunu kulanabilirim :)

Yanıtlama zamanı:

yan flüt hemen hemen Her müzikte Çalabilirim YErli yabancı Fark etmez Ama bakışLarı Fark Etmeli Aydınlatmalı HErbirYEri...

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...