cloud_above_myhead Oluşturma zamanı: Haziran 30, 2009 Oluşturma zamanı: Haziran 30, 2009 1. Ölüme bakış açın nedir? -Bu konuda düşünmemeye çalışıyorum -Hepimiz öelceğiz sonuçta -Acıdan kurtulmanın tek yolu -Ölümle ilgili rüya görürüm, fakat ondan korkarım -Tek istediğim bu -Bu konuda sürekli düşünürüm, yazarım, konuşurum ve çizerim 2.Hayata bakış açın nedir? -Sanırım yaşamak zorundayız -Başka ne yapılır bilmem -Çoğu zaman katlanılabilir -Nefret ediyorum, nefret!! -Yaşamda trajedi ve hayal kırıklığından başka ne var? -Hayat gelip geçiçi 3.Hiç intihara kalkıştınmı? -Bir kez -Hayır -Birkaç kez -Ölümü deneyecek kadar zayıf değilim -Evet -Yeterince Cesur değilim 4.Kendine zarar vermek konusunda ne düşünüyorsun? -Bu insanlara sempati duyarım fakat ben hiç denemedim -Kendimi kontrol etmenin tek yolu kendiem acı vermek -Kesmek, yakmak, aç kalmak.... hepsini yaptım -Bazen keserim kendimi, ama derin değil -Bazı insanlar için gerekli olabilir Fırsat bulduğumda keserim. Kanımın görüntüsü bana huzur veriyor 5.Madde ile zarar vermek konusunda? -İçerim fakat sık değil -içerim üflerim. Zararı nedir ki? -Arkadaşlarla değişik şeyler denerim -Kafayı bulmayı severim -İçki ve hap karıştırırım, ağır uyku istediğim zaman 6.Seni mutlu yapan birşey varmı? -Arkadaşlarım. onlar benim herşeyim -yok -müzik.. müzik benim bütün hayatım -Evet, birçok şey -sanatım, müzik ve şiir işaretledikleriniz sizin seçimleriniz değildir. o daha çok alın yazısı gibi birşeydir.. birde sana karakter analizi mi yapıcaz?? bana gelince komple negatifim http://img233.imageshack.us/img233/4734/scorpio.jpg anladın sen onu!!!! Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.