cloud_above_myhead Oluşturma zamanı: Haziran 30, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Haziran 30, 2009 1. Ölüme bakış açın nedir? -Bu konuda düşünmemeye çalışıyorum -Hepimiz öelceğiz sonuçta -Acıdan kurtulmanın tek yolu -Ölümle ilgili rüya görürüm, fakat ondan korkarım -Tek istediğim bu -Bu konuda sürekli düşünürüm, yazarım, konuşurum ve çizerim 2.Hayata bakış açın nedir? -Sanırım yaşamak zorundayız -Başka ne yapılır bilmem -Çoğu zaman katlanılabilir -Nefret ediyorum, nefret!! -Yaşamda trajedi ve hayal kırıklığından başka ne var? -Hayat gelip geçiçi 3.Hiç intihara kalkıştınmı? -Bir kez -Hayır -Birkaç kez -Ölümü deneyecek kadar zayıf değilim -Evet -Yeterince Cesur değilim 4.Kendine zarar vermek konusunda ne düşünüyorsun? -Bu insanlara sempati duyarım fakat ben hiç denemedim -Kendimi kontrol etmenin tek yolu kendiem acı vermek -Kesmek, yakmak, aç kalmak.... hepsini yaptım -Bazen keserim kendimi, ama derin değil -Bazı insanlar için gerekli olabilir Fırsat bulduğumda keserim. Kanımın görüntüsü bana huzur veriyor 5.Madde ile zarar vermek konusunda? -İçerim fakat sık değil -içerim üflerim. Zararı nedir ki? -Arkadaşlarla değişik şeyler denerim -Kafayı bulmayı severim -İçki ve hap karıştırırım, ağır uyku istediğim zaman 6.Seni mutlu yapan birşey varmı? -Arkadaşlarım. onlar benim herşeyim -yok -müzik.. müzik benim bütün hayatım -Evet, birçok şey -sanatım, müzik ve şiir işaretledikleriniz sizin seçimleriniz değildir. o daha çok alın yazısı gibi birşeydir.. birde sana karakter analizi mi yapıcaz?? bana gelince komple negatifim http://img233.imageshack.us/img233/4734/scorpio.jpg anladın sen onu!!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.