Jump to content

Senin Gibi Kötü Olmak Neyime

cloud_above_myhead

Önerilen Mesajlar

Söndörüvermiştin tek bir kelimeyle parlayan yıldızımı. Yükselen sıcaklığım kazıdı kalbine sebepsiz nefretini. Oysa ben karşında yaşlanmış bir baba gibi yitirmemiştim sevgimi. Neden soğurmuştun ki ruhunu bu denli uzak diyarlarda kaybedecek? Bak bir sivilce gibi hatırlanıyorsun yanımda hala.. Ama özlediğimi mi sanıyorsun seni kaybolduğun o uzaklarda? Melek tezahürü gibi anacak mısın beni pişmanlığından sıyrılmak için? Bence daha fazla şansını zorlama ya da ne bir vicdan azabı çekem kimse için... Özellikle benim için. Çünkü ben artık bir melek değilim senin bu garip haline bir anlam katacak. Artık hayatının bir anlamı yok ve herşey değersiz çakıl taneleri gibi. Nedenini mi merak ediyorsun? Çünkü nefret etme hakkı bana tanındı ve bu son durumda senden daha fazla nasıl tiksindiğimi tarif etmemin bir yolu var mı? Ne ebni merak et ne de yanıma yanaş! Çünkü artık bir daha sevmeyeceğim uzak bir kara parçasında yitirdiğim seni. Bense çekildim köşeme ve senin layık olmadığın tanrına koşuyorum. Şimdi durdurabilir misin beni? Son sözüm şudur: Goodbye Jimmy!!!!

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...