nevermore Oluşturma zamanı: Temmuz 1, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 1, 2009 siteye ilk üye olmamda google'un etkisi büyüktü. parapsikolojik bir konu arıyordum ve bulduğum sonuçların ilk başında gnoxis'in adresi vardı. oh ne güzel diye düşümdüm,arayıpta bulamadığım bir yer. içerik olarakta bir hayli zengin,çeşitlillik arzeden bir site olması çok makbule geçmişti. ama site içeriği güm geçtikçe düz forum sitelerini aratmamaya başladı, üstteki üyenin saçı ne renk? alttaki üye kiminle evlensin? yada gzete sayfalarının haberleri ile donatılmış klişe , anlamsız, basit konuların revaçta olması beni üzüyor. tabiki bunlarda olacak ama parapsikolik konularla çevrilmiş,bu misyonu üstlenmiş bir sitenin kullanıcılarının ,misyonuna uygun konulara daha fazla önem vermesi gerektiğini düşünüyorum. Belki ben yanlış biliyorum burası o misyonu üstlenmemiş normal bir forum sitesi ise tüm bu yazdıklarım anlamını yitirir elbet:) tüm bunlar şahsi düşüncelerim,katılırsınız katılmazsınız onu bilemem.Ama gnoxis'in internetteki milyonlarca forum sitesinden biri olma yolunda hızla ilerlemesi en azından beni düşündürüyor.. saygılar. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2009 şikayetlerinize katılmakla birlikte forumda çeşitli kategorilerin bulunduğunu bu sebeple bazen eğlence ve diğer bilgi türlerine de yer verilmesi kanısındayım ancak siz de haklısınız...belki bencilce bir istek olacak-öyle bir durum varsa özürlerimi kabul edin lütfen- ama bazı gereksiz konuların açılmamasını bir konuyu açarken birkaç kez düşünülmesini rica ediyorum. Sevgi ve Saygılarımla... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2009 Aslında ben de katılıyorum. Gnoxis öncelikle bir bilgi paylaşım platformudur. Konular ise sitenin misyonu gereği (Yanlış biliyor da olabilirim tabii.) paranormal konulardır. Site elbette paranormal anlamda zirvede değil. Yani bilgi paylaşımı bitmez öyle değil mi? Ancak yine de paylaşılacak konu sayısı yavaş yavaş daralıyor. Bu nedenle ilginin diğer bölümlere kayması bence çok doğal. Gerekli açıklamayı site yönetimi zaten yapacaktır. Ben sadece kendi fikirlerimi belirttim. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2009 Siteye üye olan kişiler neyle daha çok ilgileniyorsa sitenin genel görünümü o yönde değişiyor haliyle.. Kanımca sadece eğlenmek için üye olunabilecek başka bir sürü site mevcut. Ama sitenin varolan bölümleriyle üyeler daha haşır neşir oluyor diye de yapılabilecek birşey yok şuan.. Bölüm kısıtlamasına gidilebilir ancak. Gnoxis üyelerin uzun süre vakit geçirdiği bir site... birçok alanı içermesi bu bakımdan önemli. Paranormal kısım olarak özetlediğimiz alanlar dışında üyelerin keyifli vakit geçirebilecekleri bölümleri site kurulduğundan beri içeriğimizde barındırıyoruz. Ama asıl içeriğin gözden kaybolur hale gelmesi elbette kimsenin hedef alacağı bir durum değil. Şuan kesinleşmemiş olmakla birlikte bazı bölümlerin kısıtlanması ve bazı içeriklerin de temizlenmesi gündemde. Umarım bu yolla daha derli toplu bir miktar daha ciddiyeti barındıran görünüme kavuşmuş oluruz. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2009 Yoksa hayallerim gerçek mi oluyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2009 Her genç modun rüyası Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.