eisenheim Oluşturma zamanı: Temmuz 1, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 1, 2009 http://www.impawards.com/2003/posters/dreamcatcher.jpg Dört arkadaş çocukluklarında yaşadıkları bir olayda gösterdikleri kahramanca tavır nedeniyle herkesin sevgisini kazanmışlardır. Ancak, yaşadıkları bu olay, onları anlayamadıkları bir biçimde değiştirmiştir. Aradan geçen 25 yıl sonunda her biri çok farklı yaşamlar sürseler de asla ayrılmayan bu sıkı dostlar, her yıl av mevsiminde Maine ormanlarında buluşurlar. Her zamanki gibi eğlenceli geçireceklerini düşündükleri son av partilerine yolunu kaybetmiş bir adam da katılır. Ancak bu yabancının garip tavırları ve sürekli gökyüzündeki ışıklardan söz etmesi grubu tedirgin eder. Kısa süre sonra, sakin başlayan tatil serüvenleri başka bir gezegenden geldiğini anladıkları bir yaratıkla ölüm kalım mücadelesine dönüşür. Kurtuluşları ise geçmişlerinde ve düş kapanının elindedir. Film 2003 yapımı. Sitede arattırdım çıkmadı. Ya o zamanlar çocuktum ve sevmiştim ya da hakikaten güzel bir filmdi. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2009 bir ara atv verip duruyordu.kuzenimin uyumasına rağmen bence çok güzeldi,yine olsa yine izlerim:D güzel hatırlatma sağol:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2009 Eyvallah. Filmi hatırlayan tek kişi olmadığımı bilmek benim için de güzel oldu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2009 unutulur mu bu bee:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mltm-g Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2009 ben de izlemiştim .gerçekten izlenmeye değer bir film Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Secret_Sun Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2009 üzerine kaç film izledim sayısını bile hatırlayamıyorum.. gerçekten de konu olarak değişik bir filmdi.. 4 arkadaşa ek olarak yardım ettikleri bir çocuk daha vardı.. beslenme çantasını sanırım birileri almıştı.. kısa sürede içlerine aldıkları bu çocukta farklı olan özel birşeyler vardı... onun sayesinde bir takım yeni güçler kazanmışlardı.. hatta bu güçleri kullarak kayıp bir kızı buluyorlardı..vs.. film güzeldi tavsiye ederim.. ama yine iyi ve kötünün çekişmelerinin yaşandığı film.. (iyi uzaylı - kötü uzaylı) hatıladıklarım bunlar.. paylaşım için teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.