Kinyas Oluşturma zamanı: Şubat 25, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 25, 2008 Second... Amatör bir gruptur kendileri.. Biyografisi çok aradım ama bulamadım.. Şarkı sözlerini bulabildim , buyrun.. Al Kalbimi Günahlarım kumsaldaki kum taneleri say say bitiremezsin ört üstüme yorgan gibi suçlarını bana sözünü geciremezsin terk edenler çok oldu beni terk edilen biri yok tarafımdan buhranlarım aştı boyumu artık beni bu yerde zaptedemezsin dönüyorum evime... küçük dağları yaratmaya.. al kalbimi kurtulayım bende kalsın istemiyorum! vur şişenin dibine,geride kalanları görmek istemiyorum ! gözlerimde lodos yağmurları kal bu şehirde kalabilirsen atılmış gemici düğümleri boğazıma dalarım uykuya dalabilirsem terk edenler çok oldu beni terk edilen biri yok tarafımdan gel tut elimi gidelim buralardan üzülmem arkama bakabilirsem dönüyorum evime, küçük dağları yaratmaya al kalbimi kurtulayım bende kalsın istemiyorum vur şişenin dibine, geride kalanları görmek istemiyorum gözlerimde lodos yağmurları kal bu şehirde kalabilirsen atılmış gemici düğümleri boğazıma dalarım uykuya dalabilirsem terk edenler çok oldu beni terk edilen biri yok tarafımdan gel tut elimi gidelim buralardan üzülmem arkama bakabilirsem dönüyorum evime,küçük dağları yaratmaya... al kalbimi kurtulayım bende kalsın istemiyorum vur şişenin dibine,geride kalanları görmek istemiyorum!.. Ardından son bir anim var seninle gitsen bile kal benimle gerçekten istesem geri dönermisin? gözlerimde dondun o soguk yüzünle son bir anim var seninle bitsin zaman sen kal benimle gerçekten istesem geri dönermisin? gözlerimde kaldin o güzel yüzünle orda iyilerin yaninda herseyden uzakta oldugunu bilmek yeterdi aslinda beni duyuyorsan gel gir rüyalarima. son bir anin var benimle sen uyurken elim elinle. yandinmi söndünmü ordaydim gördünmü? kayan yildizlarla geri dönermisin? yandinmi söndünmü ordaydim gördünmü? kayan yildizlardan tek dilegimsin. orda iyilerin yaninda herseyden uzakta oldugunu bilmek yeterdi aslinda beni duyuyorsan gel gir rüyalarima. İçinde Patlar don geriye donemem canın isterse. yak burayı yanalım aç gozunu açamam canın isterse. bu bir ruya sanalım sus olana susamam canın isterse. soyle ben haykırayım dok gozyasını dokemem canın isterse. soyle ben hıckırayım içinde patlar hersey içinde patlar butunhersey vur duşene vuramam canın isterse. yum gozlerini ben vurayım boz duzeni bozamam canın isterse. soyle dunyayı yakalım kaç kosarak kaçamam canın isterse. dur burada kalalım kal geride kalamam canın isterse. dur yarına bırakalım içinde patlar herey içinde patlar butun hersey dök içini dokemem canın isterse. ver derdini ben alıyım kus nefretini kusamam canın isterse. soyle kavga çıkarayım vur gelişine vuramam canın isterse. dur olumune abanayım tut nefesini tutamam canın isterse. sen dur ben nefes alıyım inan kaderine inanamam canın isterse. gel tanrıdan hesap soraLım bırak elimi kaçamam.. canın isterse. gel yukseklerden bakalım.. İki Bomba Gülerim arada sırada Güldüğümüz şeyler ağlarmış Bakarım arada sırada Gördüğümüz şeyler matlaşmış Gördünüz onları yalanı dolanları Dünyanın içine attılar iki bomba Gördün olanları ölümü yalanları Kalbimin içine attınız iki bomba Severim arada sırada Sevdiğimiz insanlar varmış Dönerim arada sırada Arkamdan vurur onlar kalmış Gördünüz onları yalanı dolanları Dünyanın içine attılar iki bomba Gördün olanları ölümü yalanları Kalbimin içine attınız iki bomba.. Kimse Var mı yükseklerden düşerken gökten yıldız kayarken gözlerini açıp aynaya bak bi için dışın bir mi gerçekten yalın ayak durdum karşında gökten yıldız kayarken sadece gölgesindeyim bişeylerin gölgesindeyim kimse var mı aynada kimse var mı karşında kimse var mı aynada kimse var mı karşında yükseklerden inerken gökten yıldız yağarken kaşlarını çatıp aynaya bak bi kimse yok aldırma yalın ayak durdum karşında gökten yıldız yağarken sadece etkisindeyim bişeylerin etkisindeyim kimse var mı aynada kimse var mı karşında kimse var mı aynada kimse var mı karşında Kukla!! Hoşgeldin dünya sirkine İpin üstünde yürüyenler var Hoşgeldin sorma sebebi ne Tuzun içinde çürüyenler var Korkma sen hep dik dur yine Ateşin içinde büyüyenler var Aç gözünü beni iyi dinle Arkandan seni sürüyenler var Bir anlık öfkeyle kalk zararla otur yine Git yangına körükle sonunu bile bile İplerin ucunu bırakta bi gitsin At bir adım geri herşey bitsin Hoşgeldin yeni aşk düzenine Kalbinle bıçağı bileyenler var Gözün kalmış arkada yine Terkedilişini dileyenler var Korkma sen hep dik dur yine Ateşin içinde büyüyenler var Aç gözünü beni iyi dinle Arkandan seni sürüyenler var Bir anlık öfkeyle kalk zararla otur yine Git yangına körükle sonunu bile bile İplerin ucunu bırakta bir gitsin Yok Artık Yok artık denize düşenler sarılacak yılan bulamaz olmuş Yok artık burada sevenler kanılacak yalan bulamaz olmuş Yok artık önümü göremem Sus artık bi daha sevemem Kus artık biriktirdiğini Yok artık yarını dilemem Dur artık sonumu bilemem Duy artık duymazdan geldiğini Anlatacaklarım sitemleri yukardakinin sizlere Yok artık denize düşenler sarılacak yılan bulamaz olmuş Yok artık burada sevenler kanılacak yalan bulamaz olmuş Yok artık yolumu seçemem Sus artık sınırı geçemem Kus artık kalbine batan iğneleri Yok arık yarını dilemem Dur artık sonumu bilemem Duy artık duymazdan geldiğini Anlatacaklarım sitemleri yukardakinin sizlere Yok artık denize düşenler sarılacak yılan bulamaz olmuş Yok artık burada sevenler kanılacak yalan bulamaz olmuş At bir adım geri herşey bitsin Tavanım Gel kendine yapacak çok işin var Gitsen Bile için ölmüş kapı duvar bilenler söylemezler herşeyi sorsan bile görenler konuşmazlar ne olduğunu bile bile tek arkadaşım kaldığım oda tavanım derdimi sabah dinler akşam yatarım bak tavana yine özledin anneni bak tavana yine dur bak tavana yine sattın herşeyi bak tavana yine de dur bak tavana yine özledin anneni bak tavana yine dur bak tavana yine sattın herkesi bak tavana yine de dur gördüğüm ateş çıktı gözlerinden nefret etti bütün olandan bitenden duyanlar sağır olmuş görenler körmüş zaten bilenler yokmuş burda terketmiş en ezelden tek arkadaşım kaldığım oda tavanım bakarım sahte yıldızlarına sormam sayarım bak tavana yine özledin anneni bak tavana yine dur bak tavana yine sattın herşeyi bak tavana yine de dur bak tavana yine özledin anneni bak tavana yine dur bak tavana yine sattın herkesi bak tavana yine de dur saran yok yaralarımı benim bu şehirde saklarım düşürmem yaşlarımı gözlerimde saran yok yaralarımı benim bu şehirde saklarım düşürmem yaşlarımı gözlerimde bak tavana yine özledin anneni bak tavana yine dur (saran yok yaralarımı benim bu şehirde) bak tavana yine sattın herşeyi bak tavana yine de dur (saklarım düşürmem yaşlarımı gözlerimde) bak tavana yine özledin anneni bak tavana yine dur (saran yok yaralarımı benim bu şehirde) bak tavana yine sattın herkesi bak tavana yine de dur (saklarım düşürmem yaşlarımı gözlerimde) İstanbul Yanmış gördüm en sonunda hiç kimse yokmuş yanımda. çıkarttım ben bir kavga burası cehennem istanbul sanma istanbul sanma istanbul sanma istanbul sanma yalanlarıma herkes kansın. seba gitsin ahmet dursun. döktüm benzini alev alsın. kapadım gözlerimi istanbul yansın istanbul yansın istanbul yansın istanbul yansın yaşananlar bir masalmış sonunda istediğimiz olmuş yalanlarımıza herkes kanmış gözümün önünde istanbul yanmış istanbul yanmış istanbul yanmış istanbul yanmış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2008 turkce punk - powerpop tarzı iyi bi gruptur:) tesekkurler silent özellikle punk severler yok artık adlı sarkıyı kesin dinleyin derim:) -------------------- bu arada sarkılarını dinlemek isteyenler icin grubun sitesi http://www.secondrocks.com ama bu aralar sorun var sanırım sitede:) bi girio bi girmio:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2008 Evet , sitede sorun var.. Girmiyor..Biyografisini bulupta eklersen sevinirim.. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eksiyasam Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 15 sarkıları mevcut bende.isteyene gonderebilirim..mukemmel sarkıları var.seviyorum onları Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 bana gönderebilir misin?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 vayy be bunlar çok güzeller second adlı grubun amatör olduğunu söylüyorsunuz ki şahsen ben de hiç duymadım bu ismi ama ggerçekten şarkı sözleri anlamlı ve harika paylaşım çok güzel emeğine sağlık çok sağol çok süper bi iş çıkarmışsın.sayende bu grubu tanıdım hemen indireyim bari sözleri muhteşem ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2009 son bir anim var seninle gitsen bile kal benimle gerçekten istesem geri dönermisin? gözlerimde dondun o soguk yüzünle son bir anim var seninle bitsin zaman sen kal benimle gerçekten istesem geri dönermisin? gözlerimde kaldin o güzel yüzünle orda iyilerin yaninda herseyden uzakta oldugunu bilmek yeterdi aslinda beni duyuyorsan gel gir rüyalarima. son bir anin var benimle sen uyurken elim elinle. yandinmi söndünmü ordaydim gördünmü? kayan yildizlarla geri dönermisin? yandinmi söndünmü ordaydim gördünmü? kayan yildizlardan tek dilegimsin. orda iyilerin yaninda herseyden uzakta oldugunu bilmek yeterdi aslinda beni duyuyorsan gel gir rüyalarima. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2009 (düzenlendi) SecoND - mutSuzum iŞTe.! bu sefer mi sözlerin sade... istersen buna RÜYA de sana kalbimi sattım... dün gece... istersen buna KİRA de bu sefer mi sözlerin sade... gördüğün herşeye RÜYA de ASLINI GÖRDÜĞÜNÜ SANDĞIN SAHTE AŞKLARA ZİYADE.! gözlerimiz hep yollarda kaldı o herseyi kendi elinde sandı mutlu gülüsümüz dillerde kaldı kalpsiz kral elimden aldı yastıga göm kafanı bugün yastıga göm.. mutsuzum isteVAR MI DİYECEĞİN.? takvime baktım YOK BİR GELECEĞİM... hayata kol gibi BENDE GİRECEĞİM.! tutma nefesini BEKLE GELECEĞİM..(L) BURDAN BAŞKA BİYERDE ÖLECEĞİM... günes doğarken BEKLE GELECEĞİM... suratıma söyle VARSA DİYECEĞİN..? BURDAN BAŞKA BİYERDE ÖLECEĞİM... Temmuz 2, 2009 boogee tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2009 burda ümitler kelebekler kadar yaşar... kalbimizin damarı tıkanmış, sevgimiz taşar... olsun sonum kendi ellerimden gözüm açık gitmem artık... içtim aşk zehirinden... eller var birgün elbet tutulur sandın diller var, bigün elbet duyulur sandın aldandın, nasıl olsa unutur sandın aldandın, GÖRDÜĞÜN MASALLARA burda ümitler kelebekler kadar yaşar kalbimizin damarı tıkanmış, kederimiz taşar olsun sonum kendi ellerimden gözüm açık gitmem artık içtim aşk zehirinden eller var birgün elbet tutulur sandın diller var, bigün elbet duyulur sandın aldandın, nasıl olsa unutur sandın aldandın, GÖRDÜĞÜN MASALLARA... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2009 bir varmış bir yokmuş evvel zaman içinde bir aptal çocuk yaşarmış tatil yerinde bir kıza aşık olmuş tam üç gün içinde bir adım geri atar o keyfi yerinde whoo sonumuz belli mi ki.? whoo yaşımız elli mi ki.? whoo kaçan hep fare mickey.? yoruldum ben durmadım ki.! bir varmış bir yokmuş evvel zaman içinde bir aptal çocuk yaşarmış tatil yerinde bir otuzluk götürmüş tam üç gün içinde dünya s.kinde ama yarası derinde whoo kalbim dursa ne yazar.? whoo sonum olsa ne yazar.? whoo hayat hep aynı yazar.? bunu ancak gönül yazar.! bir varmış bir yokmuş evvel zaman içinde bir şişman çocuk yaşarmış tatil yerinde kırılmış kalbi tam seksensekiz biçimde ağlayan biri varmış onun tam içinde whoo uyan artık oğlum uyan.! whoo orda var mı sesim duyan.? whoo kabus oldu bu son rüyan.! uyan artık oğlum uyan..! bir varmış bir yokmuş evvel zaman içinden bitti günler kayboldu güneş gökyüzünden konuşmaya başladık cimbomdan fenerden gidiyoruz güneş batarken bu şehirden whoo bunlar son sözlerimiz olsun..? whoo yarın var diyene aşk olsun.! whoo herkes olduğu yerde dursun... gözler yaşlarla dolsun.! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2009 son bir anım var seninle. gitsen bile, kal benimle. gerçekten... istesem geri döner misin? gözlerimde dondun o soğuk yüzünle... son bir anım var seninle. bitsin zaman, sen kal benimle. gerçekten... istesem geri döner misin? gözlerimde kaldın o güzel yüzünle... orda.! iyilerin yanında! her şeyden uzakta! olduğunu bilmek... yeterdi aslında... beni duyuyorsan.? gel gir rüyalarıma... son bir anın var benimle. sen uyurken elim elinle. son bir anın var benimle. sen uyurken elim, elinle... son bir anın var benimle... (yandın mı? söndün mü? ordaydım gördün mü?) sen uyurken elim elinle. (kayan yıldızlarla geri döner misin?) son bir anın var benimle. (yandın mı? söndün mü? ordaydım gördün mü?) sen uyurken elim elinle. (kayan yıldızlardan tek dileğimsin...) orda.! iyilerin yanında... her şeyden uzakta.? olduğunu bilmek yeterdi aslında... beni duyuyorsan gel gir rüyalarıma... (yandın mı? söndün mü? ordaydım gördün mü?) orda! iyilerin yanında! (kayan yıldızlarla geri döner misin?) her şeyden uzakta! olduğunu bilmek... yeterdi aslında... (yandın mı? söndün mü? ordaydım gördün mü?) beni duyuyorsan gel gir rüyalarıma... (kayan yıldızlardan tek dileğimsin...) DÖN.! GERİYE.? DÖNEMEM... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.