amakihayal Oluşturma zamanı: Temmuz 3, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 3, 2009 Evrenin gerçek boyutları hakkında fikrimiz var mı ? 1.000.000.000 ( milyar ) galaksiden biri olan Samanyolu Galaksisi içinde ,400.000.000.000 ( milyar ) yıldızdan birisinin oluşturmuş olduğu Güneş Sistemi'ne bağlı gezegenlerden birisinin üzerinde yaşayan , dıştan bakıldığında fark edilemeyecek kadar küçük 'insan' denen yapılar... Peki nerden geldik , nereye gidiyoruz , ne için geldik , bu sistem de neyin nesi , ben neyim , sen nesin ? ... gibi soruları sorma vakti geldi de geçiyor. http://video.google.com/videoplay?docid=8842256077873416888 İyi uçuşlar 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
anaksunamon Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2009 vay canına. harikaymış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amakihayal Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2009 vay canına. harikaymış Harika olan ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Valakar Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2009 Yukarıdaki aşağıdakine aşağıdaki yukarıdakine benzer Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amakihayal Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2009 Yukarıdaki aşağıdakine aşağıdaki yukarıdakine benzer 1400 sene evvelden buyurulduğu gibi ; " Zerre küllün aynasıdır " ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2009 çok güzel bi paylaşım zevk aldım emeğine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Prometheus Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2009 Yukarıdaki aşağıdakine aşağıdaki yukarıdakine benzer As above, so below. As below, so above. Hermes Trismegistus'un sözü bu. Doğru demiş. Bak onayladım ben, kurtardı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.