blueboy Oluşturma zamanı: Temmuz 3, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 3, 2009 Şimdi arkadaşlar bendeniz sakalları yeni çıkmaya başlamış , ergenlik dönemi içerisinde bir gencim:DSitemizdeki bay-bayan kullanıcılara seslenmek istiyorum.Sizce sakalın nasılı makbuldür:D? Baykar , siz sakallarınızla mutlu musunuz?Olmasa daha iyi olur dediğiniz olur mu:D? Cevaplarsanız sevinirim ; sadece merak ettim:D. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ByShaweling Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2009 Çenemde sakalım var ve onlarla barışık yaşıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2009 Aynen benim de çenemden aşağıya doğru upuzun bir sakalım var. Gayet memnunum. Bir ara tamamen bırakayım dedim, baktım ki şeklim şemalim değişti, görenler tipimi farklı yerlere çekti, vazgeçtim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GothicheartS Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2009 koy ver gitsin sakal iyidir arada bir kirli sakal olmasını önlemek için düz şekil ver yeter. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EsmerCiX Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2009 ince sakal var daha karizma hisediorum kendimi we sakalsız adam yolmuş tavuk gibidir Yada ben Öyle Görüyorum ... bir kendine bırde bana farkı anlarsın:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EbediAhras Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2009 Benimde keçi sakal var (: gayette hoş duruyor. Ama senin yüzünü bilemem yakışadabilir yakışmayadabilir sakal her yüze göre değişir (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EsmerCiX Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2009 Benimde keçi sakal var (: gayette hoş duruyor. Ama senin yüzünü bilemem yakışadabilir yakışmayadabilir sakal her yüze göre değişir (: seçim senin istediğini yap istersen dinamit koy patlat öyle yani ama denemekte fayda var dinamiti deneme ama işin şakası o:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2009 yakıştırabilirsen bu çağlarda kirli sakal güzel olur. yakıştırmasını bilene herşey yakışır. bir dene tepkilere göre bulursun model.görmeden bişey diyemem. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2009 bence(!) bıyık olmadan olmaz.:)ben sakalımı bıyığıma göre şekillendiririm şu aralar sakal,bıyık,saç üçlüsünü birbiriyle birleştirmek geçiyor aklımdan ama ne yazıkki sakal geç çıkıyor...sen de bu sorun yoksa bi dene gör bak beğenmezsen daha çok alternatifin var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2009 böyle bi dene Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amedeus417 Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2009 Bir erkek olarak!kısa saç uzun sakal favorimdir.Ama bayanlar nasıl bırakıyor bilemem.:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tataryoldas Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2009 sakal bırakma tavsiyem leş gibi olur yüzün dede gibi bide kaşıntı falan iğrenç hele bıyıklarda ki yemek artıkları falan hiç çekilmez uzattım ama bi kestim dünya varmış dedim ne güzel saçını biryantinle kes sakalını amerikan artistleri gibi dolaş dışarda genç adamsın sakalı ne yapacaksın gençliğini yaşa yaşlanınca hacca giderken bırakırsın;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SrN_ Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2009 16 yaş erken bencede:) ünide falan hoş olur ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Secret_Sun Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2009 bakımlı, temiz olduktan kimse için bir sorun teşkil dedceğini sanmam.. herkese yakışır mı? bilemem.. ama sakalının çıktığına pişman olacağın zamanlar da gelecek.. örn: askerlik ve çalışma hayatında sürekli traş olmak mecburiyetinde kalacaksın.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.