theangelofdeath Oluşturma zamanı: Mart 16, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 16, 2009 OPETH Hope Leaves (Live) Yükleyen Sacripan penceremin yanında, köşede yapayalniz bir fotoğraf asılı.. bir sebebi yok asla farketmeyişimin beni alıkoyabilecek bir anıyı.. bir yara var her daim kanayan ve her zaman yürüdüğüm bir yol. ve biliyorum, buraya asla geri dönmeyeceksin.. birbiri ardına günler geçirdim hiç konuşmadan sessizlikte bir rahatlık var.. böylece alıştım tüm hırsımı kaybetmeye ve kalanları bir arada tutma mücadelesine.. bir defa parçalanınca, geriye kalan sadece duman gözlerimi köreltircesine yakıp gerçekte ne olduğunu gizleyerek karanlığı zorla içime katan.. In the corner beside my window There hangs a lonely photograph There is no reason I'd never notice a memory that could hold me back There is a wound that's always bleeding There is a road I'm always walking And I know you'll never return to this place Gone {two} days without talking There is a comfort in silence So used to losing {all} ambition Struggling to maintain what's left Once undone, there is only smoke Burning in my eyes to blind To cover up what really happened Force the darkness unto me http://www.ee.bilkent.edu.tr/~aozgur/opeth.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2009 offff of. pek bi uzaklara daldım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=wxaFANthouM Stay with me a while, Rise above the vile. Name my final rest, Poured into my chest. Into the orchard i walk peering way past the gate. Wilted scenes for us who couldn't wait. Drained by the coldest caress, stalking shadows ahead. Halo of death, all i see is departure. Mourner's lament but it's me who's the martyr. Pledge yourself to me , Never leave me be, Sweat breaks on my brow, Given time ends now. Spirit painted sin, Embers neath my skin, Veiled in pale embrace, Reached and touched my face. Birazcık benimle kal kötülükten yükselerek bırak benim son huzurumu göğsümden içeri akın ederek meyve bahçesinden eski çitli eşit yolda yürüyorum bizim için bekliyemeyen çürük sahneler buz gibi bir okşayıştan kaçış,gölgelerinden yanından azimle yürüyerek ölüme merhaba,gördüğüm her şey hareketli yaslıların sızlamaları ama bu lekeli benim kendini bana rehin et asla terketme beni alnımdan dökülen terler kırılır verilen zaman şuan bitti ruhum günahları boyadı tenimin altındaki korlar örtünmüş solgun bir kucaklama 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2009 dinlenmezmi yaa müthiş ,, teşekkürler paylaşım için 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2009 çok farklı duygular katıyor insana gerçekten.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2009 Göndermek istediğin kadar varmış gerçektende çok çok güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NaturesSoul Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2009 Opeth'i uzun süredir takip ediyorum ve hastası olma aşamasına yaklaştım sanırım.Nota ve lirik(söz) konusunda çok iyiler.Özellikle de nota.Grubun ibrahim tatlısesten ilham alması da ayrı bir heyecan veriyor insana Ellerine sağlık dost. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.