Jump to content

Peri Sözlüğü

Urumhamatahayil

Önerilen Mesajlar

Abella : Güzel.

Acacia : Çiçek.

Adorabella : İmrenilen ve çok güzel.

Ailive : Sevgili.

Alalia : Konuşkan olmayan.

Alina : Sevimli.

Alura : Barış.

Alysa : Çekici gücü olan.

Alzena : Kadın.

Amber-Jewelle : Turuncu güzellik.

Ambrosine : Olumsuzluk.

Amelinda : Sevilen.

Araxia : Irmaktan gelen.

Aurelie : Olumsuzluk.

Azura : Gökyüzü elması.

Caelia : Perilerin Kraliçesi.

Calista : Muhteşem güzellikte olan.

Candace : Renk degiştiren.

Carita : Ay ışığı.

Cerylia : Bir deniz kuşu.

Celinette : Ay.

Christalle : Saydam.

Chryseis : Altın.

Clairette : Temiz.

Cymbeline : Melodi.

Delicia : Lezzetli.

Elgiva : Peri hediyesi.

Eloiny : Değerli.

Elysia : Mutlu.

Euclea : Başarılı.

Evvie : Hayat.

Faylinn : Peri Kraliyetleri.

Fialka : Menekşe.

Gaea : Yeryüzü Tanrıçası.

Jewele : Pırlanta.

Melissa : Su Perisi.

Nata : Dans.

Nata : Dans.

Nyx : Gece Perisi.

Rosalva : Gül.

Sarette : Prenses.

Shea : Peri Sarayı.

Sorcha : Karanlıkların Prensesi.

Tania : Perilerin Kraliçesi.

Xylia : Orman.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Fairy : Sihir yeteneğine sahip olan insan biçimini almış oldukça minik olan varlıklar.

Gnome : Genellikle yer yüzünde yaşayan ve hazine koruyan cüce periler.

İmp : Küçük boyutta kötü kalpli iblis periler.

Pixie : Çoğu zaman perilerle eş tutulan ama daha neşeli ve iyi kalpli olan yaratıklar.

Sprite : Perilere has özelliği bulunan insanlar.

Brownie : Yanlızca erkek olan ve geceleri insanlara yardımcı olan periler.

Fays : Ölümsüz olmayan ve bir gün hayatları sona erecek olan periler.

Fairyland : Perilerin yaşadıgı olağan üstü güzel yerler.

Fairytale : Periler ve bunun gibi sihirsel yaratıklarla ilgili anlatılan hikayeler.

243.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

yani periler gerçek ha biz uyumusuz kardeşim 14 sene :|

Bence gerçek :) Ve birsürü dinde de geçer ÖR:Müslümanlık'ta "Cin" olarak,Hristiyanlık'ta "İblis" olarak(?),Şimtoizm'de "Kara Ruh/Kötü Ruh" olarak ve tabii ki Paganizm'de direk peri olarak :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

gnome'ların kesinlikle gerçek olduklarından eminim çünkü bizzat kendi evimizde gördüm ve aynı şekilde gören kişiler tanıyorum..ayrıca 90'lı yıllarda enerjilerini insanlara aktardıklarını ve kendi boyutlarından mezun olduklarını okudum bir kitapta..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

gnome'ların kesinlikle gerçek olduklarından eminim çünkü bizzat kendi evimizde gördüm ve aynı şekilde gören kişiler tanıyorum..ayrıca 90'lı yıllarda enerjilerini insanlara aktardıklarını ve kendi boyutlarından mezun olduklarını okudum bir kitapta..

Apocalypse, 90 larda enerjilerini insanlara aktardığını nerde okudun acaba bana o kaynaktan bahsedebilir misin inanılmaz merak ettim. Benim de konuştuğum havada gezinen ufak varlıklar 5 yaşımdayken Aralıkta gitmişlerdi ve son kez konuştuğumda gitmemiz gerkiyor dediklerini hatırlıyorum.Çok ama çok ağlamıştım,tepinip durmuşum arkadaşlarım nereye gittiler diye, annemler tüm çocukluğum süresince o 5 yaş sendromumu anlatıp dururlar hala.93 yılına rastlıyor hesapladığımda. Gerçekten çok merak ettim bahsettiğin kitabı

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Apocalypse, 90 larda enerjilerini insanlara aktardığını nerde okudun acaba bana o kaynaktan bahsedebilir misin inanılmaz merak ettim. Benim de konuştuğum havada gezinen ufak varlıklar 5 yaşımdayken Aralıkta gitmişlerdi ve son kez konuştuğumda gitmemiz gerkiyor dediklerini hatırlıyorum.Çok ama çok ağlamıştım,tepinip durmuşum arkadaşlarım nereye gittiler diye, annemler tüm çocukluğum süresince o 5 yaş sendromumu anlatıp dururlar hala.93 yılına rastlıyor hesapladığımda. Gerçekten çok merak ettim bahsettiğin kitabı

hmm onlarla konuşuyor olmanız ilginç geldi bana..çünkü ben sadece bir kez gördüm ve yaklaşık 2 dakika falan sürdü bu deneyim ve sonra kendi üzerimde aşırı bir enerji patlaması yaşadım..bahsettiğim kitap 'Kryon-bitiş zamanı' .sanırım 88. sayfada çok kısa bir şekilde perilerden bahsediyordu..benim gördüklerim cüce ve sakallı tiplerdi..sizin gördüğünüz varlıkların şekli nasıldı ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

hmm onlarla konuşuyor olmanız ilginç geldi bana..çünkü ben sadece bir kez gördüm ve yaklaşık 2 dakika falan sürdü bu deneyim ve sonra kendi üzerimde aşırı bir enerji patlaması yaşadım..bahsettiğim kitap 'Kryon-bitiş zamanı' .sanırım 88. sayfada çok kısa bir şekilde perilerden bahsediyordu..benim gördüklerim cüce ve sakallı tiplerdi..sizin gördüğünüz varlıkların şekli nasıldı ?

Gnomelar hakkında bir fikrim yok benim deneyimim sizinki gibi değildi. Gördüklerim havanın içinde süzülen saydam varlıklardı. Şekilleri bilinen bir şeye benzemiyordu. Bazıları sadece farklı renklerde yanıp sönen, bazıları ise tarif edemediğim şekillere bürünen varlıklardı. Oturma odasındaki pencereden ya da mutfaktakinden gelip, gene oradaki pencereden çıktıklarını hatırlıyorum, benim uyuduğum odaya gelmezlerdi.Gündüzleri de olmuyorlardı. Buluşucağımız zamanları ise doğal olarak biliyordum, hissediyordum. Ve günü geldiği zaman onların olduğu köşeye gidiyordum. Gördüklerimin deva ya da gnomelarla ilgisi olduğunu sanmıyorum. Havadaki enerjinin içinden çıkan varlıklardı çünkü buna eminim. Aralık ayında büyük abimin doğumgünü vardı. Ondan kısa bir sonra kayboldular. Kryon güvenilebilir bir kaynak mı peki, piyasada bu tarz çok fazla kitap var ve ben açıkçası New age olayına sempati besleyemiyorum

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Gnomelar hakkında bir fikrim yok benim deneyimim sizinki gibi değildi. Gördüklerim havanın içinde süzülen saydam varlıklardı. Şekilleri bilinen bir şeye benzemiyordu. Bazıları sadece farklı renklerde yanıp sönen, bazıları ise tarif edemediğim şekillere bürünen varlıklardı. Oturma odasındaki pencereden ya da mutfaktakinden gelip, gene oradaki pencereden çıktıklarını hatırlıyorum, benim uyuduğum odaya gelmezlerdi.Gündüzleri de olmuyorlardı. Buluşucağımız zamanları ise doğal olarak biliyordum, hissediyordum. Ve günü geldiği zaman onların olduğu köşeye gidiyordum. Gördüklerimin deva ya da gnomelarla ilgisi olduğunu sanmıyorum. Havadaki enerjinin içinden çıkan varlıklardı çünkü buna eminim. Aralık ayında büyük abimin doğumgünü vardı. Ondan kısa bir sonra kayboldular. Kryon güvenilebilir bir kaynak mı peki, piyasada bu tarz çok fazla kitap var ve ben açıkçası New age olayına sempati besleyemiyorum

sizin gördükleriniz sanırım hava elementinden olan periler ama bu sadece bir tahmin..Kryon 10 kitaptan oluşan bir seri ve tüm seriyi okumuş biri olarak güvenilir bilgiler olduğunu söyleyebilirim..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...