Jump to content

Aşk-ı Memnu Durum Şeması

Önerilen Mesajlar

Yanıtlama zamanı:

buda aile soyağacına benzemiş :D koptum ya xD uşak şöfere şöför hizmetiçiye sonra hepsi şöfere gibi oldu bu olayda xD bknz:behlül xD

Yanıtlama zamanı:
:rofl::rofl::rofl:Harika bir paylaşım olmuş ya.Bu şemayı çıkartıp annemin görebileceği heryere asmam gerekiyor.Teşekkürler Blueboy..
Yanıtlama zamanı:

Ya ben kitabını okumuştum Matmazel Adnan beyden 10 filan büyüktü:s aşık da değildi ki

halit ziya amcamız oturmuş sadeleştirmiş bir de en sade hali buXD

Yanıtlama zamanı:

ne aşkmış ben anlamadım gitti :D süpper dizi çağın dizisi yani :D herkes birini seviyo :D

süpper süpper :D

Yanıtlama zamanı:

Kanal D'engesiz dizi türleri (: Sevmiyorum. Ama artık eleştiresimde gelmiyor. N'apalım seven seviyor rabet görüyorki yayınlıyorlar..

Yanıtlama zamanı:

dizi ceza almış rtükten son bölüm yüzünden.. sevişme sahnesi çok uzunmus:D:D ve de çok ateeşliymiş baygınlık geçirenler olmus:blink::rofl:

Yanıtlama zamanı:

Ben geçirecektim az daha mesela.:D

Cem Yılmaz, G.O.R.A ve malum sahne geldi resmi görünce aklıma.:rofl:

Yanıtlama zamanı:

Ondan sonra utanmadan gençlik nereye gidyor diyorlar... Adam tee osmanlı döneminde bunları yaşamış millet de şimdi olanları eleştiriyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu azizim :D Şimdi en fazla millet sevgilisini aldatır ya da arkadaşının sevgilisini elinden alır...

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...