Guest white_lion Oluşturma zamanı: Ağustos 2, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 2, 2006 Evet Arkadaşlar Reenkarnasyona inanırmısınız diye açtığım başlıkta gördümki hemen herkes inanıyor peki hiç düşündünüzmü önceki yaşamınızda kimdiniz şimdi aklınızın derinliklerine inerek hatırlamaya çalışın siz kimdiniz? lütfen buryada yazın... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dipp Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2006 ööle düşününce bulunuyomu. Reenkarnasyona inanan insanların çoğu mısırda kral yada kraliçe olduğunu iddia eder.( Ya da kızılderili ) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2006 aslında rüyalardan falan yola çıkılarak önceki yaşam hakkında çok ciddi yorumlar yapılabiliyor,, Tekrarlanan rüyalar önemli özellikle, ama benim öyle tekrarlanan bir rüyam yok eskiden öldüğümü görürdüm hep aynı şekilde am artık onu da örmüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
matyas Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2006 Şeker kardeşlerim saçma sapan şeylerle aklınızı bulandırmayın.İnsanın bazen herhangi bir olayı eskiden tekrar yaptığını hatırlaması olayı reenkarnasyon değildir.İslamda bunun nedeni Kal-uBela dır.Çünkü insanoğlu ana rahmine düşmeden önce ruhu alemlerde dolaşmaktadır.İslam ise 18000 tane alem olduğunu soyler ki ruhumuz da buralarda dolaşmaktadır.Kendi dinimizi tam olarak bilmessek reenkarnasyon gibi aslı astarı olmayan hurafelere inanmak zorunda kalırız ki bu da insanı islam dininden çıkmasına sebep olur.Kal-u Bela hakkında ayrıntılı bilgi için islam alimlerinin kitaplarını okuyabilirsiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emre Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2006 bende yenı bır tartısma baslatmak ıstıorum mesela uzaydakı 11 boyutlar zaman nedir? mesela einsteinin genel gorelılıgı zamana sekıl verır bu sızde dogrumu(polemık yaratmakta 1 noyum) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
genius Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2006 zamanın bükülebildiği kanıtlandı gibi birşey zaten,, ben inanıyorum.. kimisi zaman diye birşey yoktur diyor ama einstein ışık hızına çıkığımızda zamanın etkilerini yavaşlatacağımız tezine inanıyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emre Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2006 bende kesınlıkle yavasladıgını dusunuorum ıkızler paradoksunu bunu ornek olarak vermek ıstedım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
genius Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2006 ALINTI(emre @ 4 08 2006, 12:34 ) 2107[/snapback] bende kesınlıkle yavasladıgını dusunuorum ıkızler paradoksunu bunu ornek olarak vermek ıstedım [/b] izler paradoksu diye birşet duymadım daha önce.. biraz daha ayrıntı verirsen sevinirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emre Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2006 kısacası sole bı ozet yapablırım gorelılık kuramında her gozlemcının kendı zaman olcusu vardır buda ıkızler paradoksuna yol acar ıkızlerden bırı (a) ısık hızına yakın bır hızda ılerledıgı bır uzay yolculuguna cıkarken ıkızı dunyada kalır zaman a nın hareketı nedenıyle dunyada kalan ıkızın algıladıgından daha yavas ılerler boylecede uzay yolcusu gerı dondugunde ıkızının kendısınden daha fazla yaslandıgını gorucektır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emre_uzer Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2006 enteresan ??? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2006 ALINTIenteresan ??? [/b] resmini çok enteresan buldum. sendeki anlamı ne_?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emre_uzer Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2006 islam ı karartan insanlara iyi bit mesaj... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2006 ilginçmiş.... de her yerde de islam konusunda konuşma bende ortada dinimizi saptırmaya çalışan bi sürü insan var da. bende her dutduğuma inanmam bu yüzden.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2006 ben çnceki hayatımda parasız pulsuz bir zavallıydım:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2006 ALINTIben çnceki hayatımda parasız pulsuz bir zavallıydım:p[/b] nerden anladın_? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2006 ALINTI(FİRDEVS @ 12 08 2006, 21:34 ) 3600[/snapback] nerden anladın_? [/b] hehe geyigine yazmıştım ama madem sordum sallayalım bi şi bu hayatımda çok cimriyim:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2006 sen neciydin? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2006 bilmem sen nasıl anladın öteki yasamını diye merak ettim.bende ona göre kendimle ilgili bi analiz yapıyım dedim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2006 ALINTI(FİRDEVS @ 12 08 2006, 22:02 ) 3606[/snapback] bilmem sen nasıl anladın öteki yasamını diye merak ettim.bende ona göre kendimle ilgili bi analiz yapıyım dedim... [/b] kendi kendimi hipnotize ettim ve sonra ses kaydımı dinleyip bu sonuca vardım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2006 ALINTIkendi kendimi hipnotize ettim ve sonra ses kaydımı dinleyip bu sonuca vardım [/b] anladım çok zekiymişsin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sechil Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2006 ben avatarımdaki kediymişim galiba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2006 ALINTI(sechil @ 14 08 2006, 11:09 ) 3775[/snapback] ben avatarımdaki kediymişim galiba [/b] sen seçilmiş kedi olmalısın,yuzyıllardır beklenen ...demekki kehanetler dogruymuş...lütfedip bu sadık kulunuzu korumanız altına alır mısınız kraliçem? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2006 ALINTI(sechil @ 14 08 2006, 11:09 ) 3775[/snapback] ben avatarımdaki kediymişim galiba [/b] kolyeniz tam da anlatıldıgı gibi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sechil Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2006 ALINTI(axcd @ 14 08 2006, 11:19 ) 3782[/snapback] kolyeniz tam da anlatıldıgı gibi... [/b] sende avatrınla emrimdeki suvariler gibisin ehehe Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2006 ALINTI(sechil @ 14 08 2006, 11:36 ) 3784[/snapback] sende avatrınla emrimdeki suvariler gibisin ehehe [/b] evet ben kedi suvari alayının komutanıyım ... beni leon amca egitti,onun kedisiydim...şarkı çalsa da 3-5 kişiyi oynatsam şurda:dance2: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.