jmovio Oluşturma zamanı: Temmuz 8, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 8, 2009 Hamilelere görünen ve onlara çocukları için isim veren bu ak sakallı dede nedir acaba? Ben ismimi öyle almışım şimdiye kadar tanıdığım birkaç kişide böyle almış.. Neden oluyor bu acaba? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2009 ben ismimi o şekilde almadım ama tarihimde gelecekte haber veren bir dedenin rüyama girmişliği olmuştur. 2 olay söyleyip birini tutturmuştur hatta. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2009 Benim bildiğim ak sakallı dede rüyalara girip sayısal lotoda falan çıkacak numaraları söyler.Hiç benim rüyama girmedi ama bekliyorum:DBi gün mutlaka gelecek:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EbediAhras Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2009 Ben niye hiç göremedim.. Nerde şefkat nerde merhamet Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emirhancan Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2009 benim arkadaşım ak sakallı dedeyi gördü idda kuponu vermiş dedikleri tutmadı ama hehehe arkadaş diyor kıçın açıkta kalmasın aksakallı dede başka şeyler yapar filan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
jmovio Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2009 ilginç yaklaşımlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2009 Hızırdır o hızırdır, kul sıkışınca yetişir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EbediAhras Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2009 Çok güvenmemek gerekli. Bi dahaki sefer rüyanda ; ''sana o kadar şey anlattım göründüm nerde karşılık ? '' derse.. uyanamazsın mazallah Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PoLy Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2009 ben de hiç görmedim yhaw bizede bekleriz ak sakallı amça:P Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2009 sendemi bürütüs dede Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2009 Benim bildiğim ak sakallı dede rüyalara girip sayısal lotoda falan çıkacak numaraları söyler.Hiç benim rüyama girmedi ama bekliyorum:DBi gün mutlaka gelecek:D heheh hiç fena olmazdı benim rüyamda da olsa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DesertScream Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2009 bana hergün pc oyunu oynamamı söleyen yaşlı amca oydu... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pr0gressive Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2009 çifte standart yapıyor dede o zaman bayanlara tek görünüyor (: alanımı matematik mi seçeyim yoksa geometri mi... söyleyin gelsin de yardımcı olsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.