schizophrana Oluşturma zamanı: Temmuz 9, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 9, 2009 Son dönem Türk Sineması'nın önemli yönetmenlerinden Çağan Irmak gişede ve eleştirel anlamda büyük başarı sağlayan 'Mustafa Hakkında Herşey', 'Babam ve Oğlum', 'Issız Adam' filmlerinden sonra şimdi 'Karanlıktakiler' ile seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 'Karanlıktakiler', 30’lu yaşlarını aşmış, bir reklam ajansında ofis boy olarak çalışan ve ilerleyen yaşına rağmen annesi Gülseren ile aynı evde yaşamak zorunda olan Egemen'in hikayesini anlatıyor. Hayat, Egemen için, evlerinin içine gizlenmiş ufak bir cehennem gibidir. Gülseren içinse hayattaki tek varoluş nedenidir Egemen. Yanında olmasını istediği tek kişi Egemen’dir. Oğlunun kendisinden ayrılmasına dair en ufak bir düşünce bile bir çılgınlık nöbetine girmesi için yeterlidir. Egemen’in tüm hayatını geçirdiği bu cehennemden uzaklaşarak, rahat nefes alabildiği, normal bir hayata yaklaştığı tek yerse çalıştığı reklam şirketidir. İşi sayesinde dış hayatla bir bağ kurmak az da olsa annesinin karanlık dünyasından uzaklaştırır Egemen’i. Öte yandan patronu Umay’a (Derya Alabora) duyduğu ilgi genç adam için büyük bir açmazdır. Annesinin varlığı bu ilgi önünde koca bir engeldir. Çaresizliği artan Egemen iki kadın arasında sıkışıp kalır. Meral Çetinkaya, Erdem Akakçe, Derya Alabora ile Şebnem Dilligil’in oynadığı 'Karanlıktakiler', 2 Ekim'de vizyona çıkıyor. ntv/msnbc Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2009 Issız Adam fiyaskosundan sonra umarım tekrar "gerçek" Çağan Irmak'a kavuşabiliriz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2009 "Issız Adam" dahil seviyorum Çağan Irmak filmlerini. Bunun da iyi olacağına eminim. Bekleyip görelim. Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2009 Issız Adam'ı sevmemiştim ben de.Bakalım bu nasıl bir şey olacak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.