devrim45 Oluşturma zamanı: Temmuz 9, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 9, 2009 arkadaşlar ben küçükken mahalledeki arkadaşlarımla saklambaç oynadığımda duvarın içini görmüştüm yani duvarın içinden saklanan 2 arkadaşımı gördüm.o anda dona kalmıştım.sizce bu ne olabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2009 Çok ilginçmiş bunu hiç duymamıştım ama mutlaka bi psişik yeteneğe giriyor olmalı. Peki daha sonra bunun gibi bi deneyimin falan oldu mu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
desir Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2009 belki bir halüsinasyon???? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
devrim45 Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2009 bundan başka birde gökyüzünden gelen güzel beyaz renkte yağmura benzer birşeyler görüyordum.en çok gördüğüm yer ise karacaahmette annemle birlikte gittiğim mevlüdde gördüklerimdi.gördüklerim damla şeklindeydi daha sonraları çok az gördüm acaba bular ne olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.