Jump to content

Elling...

palyacho

Önerilen Mesajlar

http://www.sinepil.org/imaj/isgvder/elling-plakat.jpg

Elling

Yönetmen : Peter Naess

Senaryo : Ingvar Ambjørnsen, Axel Hellstenius

Oyuncular : Per Christian Ellefsen, Sven Nordin, Marit Pia Jacobsen, Jørgen Langhelle, Per Christensen

Filmin Türü : Drama, Komedi

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum; sitede arama yaptım birkaç defa ve rastlayamadım bu filme, dolayısıyla şayet açılmış ise böyle bir başlık; acemiliğime verin beni mazur görün...

Filmin konusundan kısaca bahsedecek olursak; 40 yaşlarında yetişkin bir erkek annesi ile birlikte yaşamaktadır ve dış dünyadan fazlasıyla kopuktur. Annesinin ölümü ile onu bir kliniğe yatırırlar. Sonrasında ordaki oda arkadaşıyla birlikte hükümet şehir merkezinde bir eve yerleştirerek hayata atılmalarını sağlar. Olaylar bu çerçevede gelişir...

Zaman zaman eğlenceli olsada baş rol oyuncusunun inanılmaz başarısı ile dram fazlasıyla kendini hissettirir. Çok başarılı bulduğum ve izlemeye fazlasıyla değer gördüğüm Norveç sinemasının başarılı örneklerinden biri...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...