palyacho Oluşturma zamanı: Temmuz 10, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 10, 2009 http://www.sinepil.org/imaj/isgvder/elling-plakat.jpg Elling Yönetmen : Peter Naess Senaryo : Ingvar Ambjørnsen, Axel Hellstenius Oyuncular : Per Christian Ellefsen, Sven Nordin, Marit Pia Jacobsen, Jørgen Langhelle, Per Christensen Filmin Türü : Drama, Komedi Öncelikle şunu belirtmek istiyorum; sitede arama yaptım birkaç defa ve rastlayamadım bu filme, dolayısıyla şayet açılmış ise böyle bir başlık; acemiliğime verin beni mazur görün... Filmin konusundan kısaca bahsedecek olursak; 40 yaşlarında yetişkin bir erkek annesi ile birlikte yaşamaktadır ve dış dünyadan fazlasıyla kopuktur. Annesinin ölümü ile onu bir kliniğe yatırırlar. Sonrasında ordaki oda arkadaşıyla birlikte hükümet şehir merkezinde bir eve yerleştirerek hayata atılmalarını sağlar. Olaylar bu çerçevede gelişir... Zaman zaman eğlenceli olsada baş rol oyuncusunun inanılmaz başarısı ile dram fazlasıyla kendini hissettirir. Çok başarılı bulduğum ve izlemeye fazlasıyla değer gördüğüm Norveç sinemasının başarılı örneklerinden biri... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.