Deaths_Expulsion Oluşturma zamanı: Şubat 11, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 11, 2007 Evet neden hep keşke Atatürk yaşasaydı , keşke Atatürk ölmeseydi deriz? Neden kara kara keşke Atatürk ölmeseydi demektense onun yerine geçmeyiz? Atatürk'ün bu ülkeyi emanet ettigi gençlerin bunu söylemesi çok anlamsız geliyor bana. Bu karamsarlık nereye kadar gider... Hoş keşke bunu söylemekle kalsalar biçok genç kişiden duydugum Atatürk bu ülkeyi niye kurtardıki,kurtarmasaydı bizde olmazdık ozaman hiçbiderdimizde olmazdı nebiçim bi düşüncedir bu... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2007 Bence bugüne kadar onun ışığından kimse yürümedi diye böyle diyoruz...keşke kurtarmasaydı diyenlere ise anlam veremiyorum eğer böyle bir lider çıkıp bize özgürlüğümüzü kazandırmasaydı bu seferde neden bizi kurtaran kimse çıkmadı diyeceklerdi kesin. Anlamsız bi söylem... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bukeet Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2007 bencede tamamen tartışılması gereken konu bu , insanların , gençlerin şöyle bi silkelenip ülkeyi milleti kurtaracak birilerini arıyacağına, hepimzin bir Mustafa Kemal olduğunu düşünmeleri ve buna göre bişeyler yapmalartı gerekir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2007 Buket güzel söylemiş...Öyle bi alıştı ki insanlarımızın çoğu kendi otursun koltukta bi Mustafa Kemal daha gelip kurtarsın yok öööle....Mustafa Kemal boşa söylemedi "Muhtaç Olduğunuz Kudret Damarlarınızdaki Asil Kanda Mewcuttur" diye....Uyanın kendinize gelin...Saygılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2007 Tek sebebi içimizdeki mustafa kemal'in,etrafımızdaki binlerce mustafa kemal'in bezginliği sanıyorum;)Yada içimizdeki Atatürklerin farkına varamamamız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2007 bunun cevabini kendimce buldum sanirim bu isin kolayina kacmak oluyor Ataturk gibi biri gelmedi basimiza e sen adam olda ataturk gibi ol dimi biz hazirciyiz arkadaslar bunu kabul etmek lazim bence tembel bir milletiz;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2007 :S tembel bi milletiz diyip herşeyi kabullenmelimiyiz yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2007 tabiki hayir kolaya kacmamaliyiz bizm potansiyelimiz var bizim devletimiz farkli topluluklarin kardesce yasadigi bir ulke olmali bunu basardigimizda Ataturk atamiz bizimle gurur duyacaktir zaten cruelty kardes Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2007 bunu başarmak için neyapmalı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2007 bir kere milliyetcilik kavraminin anlamini iyice kavramak lazim milliyetcilik sirf turk degil diye baska bir insani katletmek degildir biz turk olabiliriz ama herseyden once insaniz bir ermeniyle benim aramda hicbir fark yok onuda allah yaratti benide onunda iki gozu var bende ne zamanki benim toplumum hakkinda inanmadigim seyler soyler kotuler o zaman konusma platformlarinda tv lerde yayinlarda dogru bildiklerimi savunurum asla silahi alipta Allah in veridigi cani almaya kalkmam bizim anlayamadigimiz kavram hepimiz kardesiz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.