chris Oluşturma zamanı: Temmuz 13, 2009 Oluşturma zamanı: Temmuz 13, 2009 Clara Zetkin Yazıları Nadezhda Krupskaya Yazıları Samir Amin Yazıları Decartes'ci Özgürlük - Jean Paul Sarte Düşle Gerçek Arasında: Filistin - Dr.George Habash Kapitalist Ülkelerin Ekonomik Coğrafyası - A.S. Dobrov Emperyalist Küreselleşme ve Emek - Ashim Kumar Roy Sosyalizm ve Din - Novaya Zihn SSCB Ekonomisinin Sosyalist Dönüşümünde Devletin Rolü - K.V. Ostrovityanov V.M. Molotov'un Bir Mektubu Üzerine Yorumlar - Vijay Singh Alıntıdır 1 Alıntı
Rimmon Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2009 Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2009 Ergenekon terör örgütü gnoxise sıçradı !! aman arkadaşım n'apıyorsun mazallah gidersin gümbürtüye Emeğine sağlık güzel paylaşım Alıntı
chris Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2009 Yazar Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2009 gideyim yav örgütleyelim baharı eyvallah siz okuyun o yeter bana...hapse de gireriz kafese de... Alıntı
dilara_ Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2009 Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2009 chris kardeşim dikkat et bak böyle şeyler ulu orta belli edilcek yapılcak şeyler değil ama tebrik ediyorum Alıntı
eisenheim Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2009 Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2009 Teşekkürler paşam.. Süper paylaşım olmuş. Alıntı
chris Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2009 Yazar Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2009 eyvallah ne demek... :DYorum yazan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim Not:dilara abla merak etmee kaç kez dedim yav en kötü ihtimal pofuduk yastığımdan olurum Alıntı
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2009 Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2009 Sosyalizmi , insanların paraya ihtiyacı olmadan da yaşayabileceklerini kanıtladığı için seviyorum. Alıntı
chris Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2009 Yazar Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2009 buyrun 2 kitap daha : Sosyalizm ve Savaş Anarşizm mi Sosyalizm mi Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.