chris Oluşturma zamanı: Temmuz 13, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 13, 2009 Clara Zetkin Yazıları Nadezhda Krupskaya Yazıları Samir Amin Yazıları Decartes'ci Özgürlük - Jean Paul Sarte Düşle Gerçek Arasında: Filistin - Dr.George Habash Kapitalist Ülkelerin Ekonomik Coğrafyası - A.S. Dobrov Emperyalist Küreselleşme ve Emek - Ashim Kumar Roy Sosyalizm ve Din - Novaya Zihn SSCB Ekonomisinin Sosyalist Dönüşümünde Devletin Rolü - K.V. Ostrovityanov V.M. Molotov'un Bir Mektubu Üzerine Yorumlar - Vijay Singh Alıntıdır 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2009 Ergenekon terör örgütü gnoxise sıçradı !! aman arkadaşım n'apıyorsun mazallah gidersin gümbürtüye Emeğine sağlık güzel paylaşım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2009 gideyim yav örgütleyelim baharı eyvallah siz okuyun o yeter bana...hapse de gireriz kafese de... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dilara_ Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2009 chris kardeşim dikkat et bak böyle şeyler ulu orta belli edilcek yapılcak şeyler değil ama tebrik ediyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2009 Teşekkürler paşam.. Süper paylaşım olmuş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2009 eyvallah ne demek... :DYorum yazan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim Not:dilara abla merak etmee kaç kez dedim yav en kötü ihtimal pofuduk yastığımdan olurum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2009 Sosyalizmi , insanların paraya ihtiyacı olmadan da yaşayabileceklerini kanıtladığı için seviyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2009 buyrun 2 kitap daha : Sosyalizm ve Savaş Anarşizm mi Sosyalizm mi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.