Typhon Oluşturma zamanı: Temmuz 14, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 14, 2009 Bugün o teneke yığını gemi kalktığı gibi benim aklım o an duruverdi ve kalbimin istemsizliği tüm bünyemi sardı.Alışkın değildim böyle şeylere,anlatmakta bile zorlanırken bunu olgunlukla nasıl karşılardım.Tamam bu bir veda değildi ama dudaklar birbirinden ayrıldığı zaman garip olmaz mıydı mı insan? Sorular sorup,derin derin düşünüp,boşlukta olduğunu hissetmez miydi bir an bile olsa? O dudaklardan akan sözler duyulamıyorsa kim yapardı artık rehberliği? Kim yol gösterirdi arkada kalana? Matem havası sarmaz mıydı ki? Soruları sorular açmaz mıydı ? Peki ya cevaplar.. onlar nerede? Zor zamanlarda yoldaş olacaklardı hani.. Zifiri karanlıkta parlayacaklardı gerçek ışıklar gibi.. Her şey üst üste gelirken cevapları da bulamıyorsak nasıl dayanacağız bu kadar rüzgara? Tutunacağımız dal uzaklaşıyorsa birisi söylesin nasıl,nasıl ve nasıl duracağız ayakta? Üstüne üstlük bir adam “her öpücük aslında bir vedadır..” diyorsa bu dizginler nasıl durur ki parmaklarda? Her bir öpücükte yeniden hissedilir yalnızlık ve belli edilmese de bilinir ki elden bir şey gelmez .Çünkü o öpücükle başlayan her şey diğer bir öpücükle son bulur hep söylenildiği gibi.. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2009 Süper olmuş... Niye bilmiyorum Allah kavuştursun demek geldi içimden. Teşekkürlerl paylaştığın için. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2009 Yorum için teşekkür ettim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lostsoul Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2009 cok guzel saol p.için... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2009 Çok hoşuma gitti:)Paylaştığın için teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
artemiss Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2009 way be!..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EsmerCiX Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2009 yazını tam okumadım Açık Söylemek Gerekirse, Ben Sade Başlıgı Okuyan ve ilk satırları okurum, nedeni ise cok yazıyı Okudugumda canınım Sıkılması nedenı Bundan ibaret bır ıkıncısıde kafanız hoşkenmı Böyle Yazıları Yazarsınız Onuda Bılmem yanlız Sunda böyle Bırşey Varkı, olayın Her zaman dert yanan yerınden bakmak sızın Acınız Sızın derken Sanadece Sen olsun benım düşüncem ne Kadar Saçma gelecek Ama Baska türlü daha huzur dolu We arkaşın Nasıl Anlayacagı dılden yazılar... Yazına kötü demek Istemıyorum Gerekenlerı Söylemem de Fayda VAr iyi geceler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2009 Çok beğendim Süper. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2009 yazını tam okumadım Açık Söylemek Gerekirse, Ben Sade Başlıgı Okuyan ve ilk satırları okurum, nedeni ise cok yazıyı Okudugumda canınım Sıkılması nedenı Bundan ibaret bır ıkıncısıde kafanız hoşkenmı Böyle Yazıları Yazarsınız Onuda Bılmem yanlız Sunda böyle Bırşey Varkı, olayın Her zaman dert yanan yerınden bakmak sızın Acınız Sızın derken Sanadece Sen olsun benım düşüncem ne Kadar Saçma gelecek Ama Baska türlü daha huzur dolu We arkaşın Nasıl Anlayacagı dılden yazılar... Yazına kötü demek Istemıyorum Gerekenlerı Söylemem de Fayda VAr iyi geceler Eleştiriye açık olup,cevabıda vermek gerekir En baş bir yazıyı ya tam okumak gerekir yada hiç okumamak.Çünkü başlıktan yada ilk satırdan her türlü anlam çıkarılabilir ki bu da bir karmaşa yaratır.Diğerine de gelirsem,yazı dert yanmayı değil o an hissedilen duyguları dile getirmiştir.Yani sürekli acınası bir durumla ilgisi olmadığı gibi harikalar diyarında bulunmadığımızı da belirtmek isterim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EsmerCiX Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2009 Eleştiriye açık olup,cevabıda vermek gerekir En baş bir yazıyı ya tam okumak gerekir yada hiç okumamak.Çünkü başlıktan yada ilk satırdan her türlü anlam çıkarılabilir ki bu da bir karmaşa yaratır.Diğerine de gelirsem,yazı dert yanmayı değil o an hissedilen duyguları dile getirmiştir.Yani sürekli acınası bir durumla ilgisi olmadığı gibi harikalar diyarında bulunmadığımızı da belirtmek isterim. yazıma KArışılık VErdın Bunun ıcın Ayrı tşk nedeni ise Yazıların cok boşa Kayması ve devamını Okudum bırsey deyısmedı yanlız nedenı bıLmıyorum ya Hep benzer YAzılar Yada benım bu ayrı bır kafa olmam Olabilir sana hak VErıyorum Az cok bana Görede Bırseyler Yazmay Tercıh Edersen tşklerimi sana Borç Bılırım konun benle alakası yok ama Bazen bU gibi Yazıları ıhtıyac duyğuma Eminim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2009 yazıma KArışılık VErdın Bunun ıcın Ayrı tşk nedeni ise Yazıların cok boşa Kayması ve devamını Okudum bırsey deyısmedı yanlız nedenı bıLmıyorum ya Hep benzer YAzılar Yada benım bu ayrı bır kafa olmam Olabilir sana hak VErıyorum Az cok bana Görede Bırseyler Yazmay Tercıh Edersen tşklerimi sana Borç Bılırım konun benle alakası yok ama Bazen bU gibi Yazıları ıhtıyac duyğuma Eminim Düşünce farkından kaynaklanıyor olabilir Pek yazı yazan biri değilim zaten tamamen duygu yoğunluğuna göre oluyor ki bu da öyle anlardandı ve yazdım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EsmerCiX Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2009 Düşünce farkından kaynaklanıyor olabilir Pek yazı yazan biri değilim zaten tamamen duygu yoğunluğuna göre oluyor ki bu da öyle anlardandı ve yazdım. duygu Yuklu Olmaman daha Güzel çükünkü Kime Birsey Sorsan of of çeker hale Geldi nedeni ne Ben Biliyorum Ne Onlar Böyle Konu dönüp duruyor Yanlız Sunu Şöylim çok idyorum ama duygu yuklu Yazılar Her zaman bır Insanın Yarasını kazımısına Sebeb? Oluyor Ya Biz çok kücük yaştayız yada Biz duygularımıza Hakım oalmıyoruz Buna Benzer Bır buyu Varsa Paylaşırmısın:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2009 duygu Yuklu Olmaman daha Güzel çükünkü Kime Birsey Sorsan of of çeker hale Geldi nedeni ne Ben Biliyorum Ne Onlar Böyle Konu dönüp duruyor Yanlız Sunu Şöylim çok idyorum ama duygu yuklu Yazılar Her zaman bır Insanın Yarasını kazımısına Sebeb? Oluyor Ya Biz çok kücük yaştayız yada Biz duygularımıza Hakım oalmıyoruz Buna Benzer Bır buyu Varsa Paylaşırmısın:) Ben duyguların yoğun olma durumunu tercih ederim.Hem bu demek değildir ki her zaman kötü anlar yazı haline gelsin ama insanlar genelde üzüntülerinden bahsederler o önemli anlarda.Belki bir yüzleşmedir belki de başka birşeydir orasını bilemiyorum ama bunun yaşla falan da ilgisi yok tamamen insanlar arası farktan kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Ayrıca büyü falan da bilmiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2009 bırı buyu mu dedı Xd gemıler...vedalar...öpucukler...opusmelr... guzel olmus typ yureıne saglık..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.