mistik Oluşturma zamanı: Şubat 11, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 11, 2007 film önce gerçek oyuncularla çekilmiş sonra da bir programla üzerine animasyonlar yerleştirilmiştir. rüyada mıyız gerçek hayatta mıyız? rüya gerçek hayatsa, gerçek hayat ve rüyayı ayıran çizgi nedir? lucid dreaming (rüyanın kontrol edilmesi), reenkarnasyon var mı, yok mu? yaşam, zaman, gerçek, rüya ve ölüm üzerine etkileyici ve zekice diyologlar.. vizyona girdi mi hiç bilemiyorum ama ben internetten bulup izledim, ilgisi çekilenler kaçırmasınlar:thumbsup: Bir Richard Linklater filmi (2001) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
umuayy Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2007 bu filmi daha önce duymuştumda izleme fırsatım olmadı hatırlattığın için teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mistik Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2007 rica ederim..ben de indirip unuttum uzun süre elimin altında olduğunu ama izleyince hiç beklenmedik bir güzellikle karşılaştım, benzer spiritüel film sınıfına alınmış son dönem diğer filmlerden daha çok soru soruyor:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2007 gerçekten ilginç bir şeye benziyor ilk defa duyuyorum yaw indirmek için çok film toplandı bunu herhangı bır yerde bulamazmıyız vcd yada dvd olarak:) saol paylaşım için... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mistik Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2007 onu da görmedim vcd, dvd olarak ama türkçe sinema sitelerinde tanıtılıyor... olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.