Geceyuruyen Oluşturma zamanı: Temmuz 16, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 16, 2009 http://www.diziklik.com/imaj/ask-tutulmasi-2.jpg Yapım: 2008 ~ Türkiye Tür: Komedi, Romantik Yönetmen: Murat Şeker Senaryo: Murat Şeker, Selami Genli Yapımcı: Murat Şeker Müzik: Feridun Düzağaç, Serhat Ersöz Filmin Websitesi: www.asktutulmasi.com Süre: 1 saat 30 dk Gösterim Tarihi: 24 Ekim 2008 (Türkiye) Fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olan Uğur, bir ilaç mümessilidir. Gündelik hayatında gayet sakin bir kişiliği varken söz konusu futbol olduğunda bambaşka bir adam olmaktadır. Kazanma arzusu ve totemler onu diğer fanatiklerden ayıran en büyük özelliğidir. Annesi ve kız kardeşiyle birlikte yaşayan Uğur, annesinin evlenme baskısından sıkılmıştır. Söz konusu evlilik olduğunda Pınar da aynı baskıyı annesinden görmektedir. Trafik kazası sonucu tesadüfen Pınar ile Uğur tanışırlar. Bu tanışma hem Uğur’un ve hem de Pınar’ın hayatında köklü değişikliklere neden olacaktır. Alıntıdır... http://www.masalaskim.com/resimupload/upload_files/346t4ba.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2009 Beşiktaş'lıyım ben:p:D Güzel filmdi, beğendim. Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2009 Ben izlemedim.Eksikliğini de hissetmediğim bir film açıkçası. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
optimist Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2009 her fenerbahçelinin izlemesi gereken tam bi taraftar filmi türkiyede yapılan en iyi filmlerden biri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2009 Belki ön yargılı davranıyorum ama nedense bu film bana pek sıcak gelmedi henüz izleyemedim. Dur bakalım boş vaktim olursa bir bakayım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2009 eğlenceli film.rol açığı yok pek ,'yapmacık olmş ' dediğim sahne yoktu.oldukça hayattan, içten bir filmdi. belki de kızlarla gittiğim için bu kadar eğlendim ama güzeldi:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.