Geceyuruyen Oluşturma zamanı: Temmuz 16, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 16, 2009 Rüzgar içti bu gece tüm sigarımı... Uyuyakalmışım ruhumun en soğuk ininde Küle dönmüş, acılı günlerimin, yalnızlığımın ateşi olan tütün.. Damağıma yapışan siyah çikolata kalmış birtek .. Simsiyah, kapkaranlık Tekli bir hücreye atılmış gibi gün ışığından uzak. Rüzgar içti bu gece tüm sigarımı... Geride kalan küllerinide aldı Etrafa saçtı Bir ben kaldım! Sağ kolum sağ bacağımın üzerinde...Titrek parmaklarımın arasında kalan bir izmarit, Çaresiz kaldım belkide uykumda..Bir rüya aradım kabusların arasında... Rüzgar senide mi alıp götürdü soyler misin? Konuş benimle! Son kibritim! biliyorum rüzgar onuda söndürecek..senin yaptığın gibi... Dudaklarımın arasına aldım nefesim yetmedi..Rüzgar içti tüm sigaramı... 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2009 gerçekten çok hisli bir başlık olmuş...günün son sigarasını konuşmaya aciz dudaklarımın arasında yarım bir nefesle çekerkenki halimi görür gibi oldum bu yazıda... teşekkürler Geceyürüyen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2009 Şimdi 3 sigaram var sadece 1 gün için 3 sigara...3 kere içebilecek sigaramdan..Daha fazla değil:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2009 O kadar da Constantine hayranısın. Sigara sağlığa zararlıdır. Sen bırak rüzgar içsin... Şaka bir yana çok güzel olmuş. Seviyorum senin bu tip yazılarını. Yola devam, durmak yok! 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.