west Oluşturma zamanı: Temmuz 18, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 18, 2009 http://www.diziler.com/show_380x175/480df61c752fab5105f04ef0d18dd325.jpg Sunucu: Serhat Kılıç Bir acayip talk şov bu, şaşırtıcı, eğlenceli, görülmemiş…Sürprizlerle dolu bir adam! Gizli kameralar… Bir acayip talk şov bu! Şaşırtıcı, eğlenceli, görülmemiş… Uykusuzluk çekenlere birebir Uyanık Bar canlı yayınla Cumartesi 01.45'te FOX’ta! Arkadaşlar harika bir program.Şahsen her hafta kaçırmadan izliyorum Ayrıca Serhat Mustafa Kılıç çok yetenekli biri ve bu program harika oturmuş.Çok değişşik bir formatı var,çokta harika,özellikle şarkı söylemesi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2009 Yalnız inanılmaz yetenekli bir adam bu... Bu hafta varmıydı bilmiyorum ama son iki haftadır Bob Marley ve Ray Charles taklitleri inanılmazdı.. Zevkle izliyorum. Teşekkürler.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2009 Bu hafta vardı,izledim:) En iyi tarafıda sayıklamalar kısmı Yeni single'ıda süper,Aşkına Focus Oldum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2009 Geçen bölümlerden birinde vardı "Serji kundaktayken-Kundak Cam" orda yarıldım ben. Adamın giremediği karakter yok yahu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2009 Geçen bölümlerden birinde vardı "Serji kundaktayken-Kundak Cam" orda yarıldım ben. Adamın giremediği karakter yok yahu. Harikaydı,çok iyi dikizliyor teyzeyi:rofl: Valla adam harika program yapıyor,gülmekten izliyemiyorum Helal Olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.