Prophet Oluşturma zamanı: Temmuz 19, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 19, 2009 Hep bu durakta mı beklersin sabah rüzgarını Bu durak da mı beklersin eteğinin rüzgarla oynaşmasını Yağmur yıkarken sokakların sessizliğini Süzülüp gidiyorsun alnımdan günahlarım gibi Bir otobüslük daha bekler misin gözlerimde Bir otobüslük sevişir misin nefesimle Bir rüzgar daha bekler misin bedenimde? O durgunluğu idam eden, öldüren gözlerin Sana korkudan yalanlar söyleyen ellerim Rüzgar estikçe kor olan, alev olan saçların Toprağın kokusu aklında mı hala? Kazanamadım mı tanrının takdirini? Ellerimi paylaş Dudaklarımı ıslat… Oksijen kokan hayat alış-verişlerimi Nefesimi tut istersen Yalnızlık dolu gözlerime bak Beni yanına al İçimi doldur o sıcak melodiyle… Bilir misin her sigarada ölüme yaklaşmak ne demektir Boğazında düğümlenip kalan kelimelerle uyumaya çalışmayı Her şarkıdan bir yer seçip işte beni anlatıyor demeyi Her kadından bir mısra seçip ne kadar da sana benziyor demeyi Gökyüzünü sana benzetmek ne kadar zordur bilir misin? Ben her sabah seni arıyorum boş yastıklarda Ben her sabah senin sıcaklığını arıyorum yatakta İşte bu yüzden yaşıyorum her sabahı yeniden Her sabah belki benden önce kalkmışsındır diye uyanıyorum Ben artık her günümü üç günlük yaşıyorum. Farkında değilsiniz aslında ben ölüyorum Aynı öldüğümde farkımda olmayacağınız gibi yaşıyorum Düşen her yaprağı tutkalla yapıştırıyorum Ama dalında kuruyor yalnızlığım Her geçen gün daha da sararıyor yanaklarım İşte bu benim içi kan dolu özlem mektubum Ve sen benim için herkesten farklı kelimelerimsin İsmimi, onurumu lekeleyen boya kalemlerimsin Geleceğe ait bembeyaz dosya kağıtlarımsın Yazamadıkça buruşturup attığım Yazamadıkça yenisini harcadığım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.