west Oluşturma zamanı: Temmuz 20, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 20, 2009 Bu nasıl müziktir arkadaşlar.Bidaha bilmediğim müzikleri dinleyip videolarını izlersem 2 olsun .Kusuruma bakmayın alışık değilim İyiki gece izlemedim klibi http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=471276 -------------------- Arkadaşlar klipteki simgeleri bilen varsa yazar mı acaba? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2009 Valla izlerken şaşırdım aslında:DÇünkü arkada bi müzik var ve önce bağıran korku filminden fırlamış bir adam:DUçuşan simgeler falan:DSevmedim ya kusura bakma ama:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2009 Enfes bir Behemoth parçası ve klibi Bir yerinde "we destroy angels with sound" şeklinde sözleri var ben bunu "we destroy asians with sars" olarak anlıyorum her seferinde.Değişik bir video versiyonunda sözlere uyumlu resimler koyulmustu ve o bölümde ağız maskesi takan bir asyalı resmi bulunuyordu.Teşekkürler paylaşım için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=Z2PDNyD9G0M We transgress the context of commonplacenes Adilik kontekstini ihlala ettik We deny normality, trample morality Normal olanı inkar ettik ahlakı ayaklar altına aldık We destroy angels with sound Melekleri mahvettik sesimizle We destroy angels with silence Melekleri mahvettik sessizlikle Currents of tantric anarchy seize our bodies Şu anki pislikler boyumuz kadar Into the cosmic dance of four scythes Dört tırpanın kosmik dansı içinde The curtains of Absurd Theatre are raised Absurd Tiyatrosunun perdeleri yükseliyor Synchronicity - Mother Chaos on the stage Eş zamanlılık sahnedeki ana kaos "Wisdom says: be strong!" akıllı güçlü ol der! Thrilling words are spreading down the spine Güçlü kelimeler diken üstünde duruyor Vibrating... "be strong!" Titreşiyorlar güçlü ol! Exhausted I'm running towards the last shines of consciousness Tükendim bilincin son pırıltılarına koşuyorum Which is absorbed by shadows of madness Onlarki deliliğin gölgesinde kayboldular ANO NANTOZ KAKODAIMONOZ ANO NANTOZ KAKODAIMONOZ Here are the star and the snake servants; İşte yıldızlar ve yılan uşaklar -they rise the hexagram altıgen oluşturuyorlar Sun - in the triangle hidden ; Sight - sacred visions entwined Güneş üçgen içinde kaybolmuş görüş – kutlama töreni görüşlerini kapamış And union with Nothingness body I'll find Vee Hiçlik kardeşliği bulacağım Strength - go along the Mars path, fighting if we must; Uzunluk – mars boyunca gidiyor eğer yapmalıysak savaşabilirz Light - oh, you are Ahathoor, goddess of blue sky Işık ohh sen mavi gökyüzünün tanrıçasısın There is might of dawn, in non-quality state I remain Bu şafak olmalı hatırladığım hiçlik içinde Of commonness crippled time or sand - glass you don't see again Alışıla gelmişlik zamanı veya kumsalı camı zedeledi bir daha görmeyiz Sigillum dei, picture of myself I'm drawing Kendi ellerimle çizdiğim resim sigillum öldü With life, venom and hell I'm sprinkling it Hayatla zehir ve cehennem , onu serpiştiriyorum His name is Esial, I want him more Adı esial onu daha çok istiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2013 Alternatif sözlü versiyonu We deny our mountains Decadence of hamster Pikachu, arise! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egos58 Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2013 İki kelime: Oha lan! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Sonunda la ilahe illallah sesleri duyulan meşhur parça Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tristiana Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2014 En sevdiğim gruplardan biri Behemoth ♥ Bu şarkıya bayılırım,sesine kurban olduğum Nergal. ♥ Canım çekti bak şimdi,gece gece brutal yapacağım.!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.