raskolnikov Oluşturma zamanı: Temmuz 21, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 21, 2009 gidiyorsun, gözlerimden uzaklaşıyorsun. gözlerime değmiyor, değmeyen gözlerimde kalıyorsun. gidiyorsun! sana ne git, ne de gitme diyorum... ağzımı açıyorum, kelimeler çıkmıyor, ağzım açık kalıyor, ruhum açık kalıyor, gözlerim kapanıyor. oysa gözlerimin açık olması lazım şimdi seni görebilecek tek yer orası... hiçbir şairin, hiçbir yazarın sözcükleri gelmiyor aklıma, gidenlerin ardından, kalanların önünden yazılanlar... saklamak isterdim seni, çocukların bavulları sakladığı gibi. gizlemek isterdim, göstermemek, görmemek, dokunmamak, dokundurmamak... sana gitme demiyorum, gitme diyemiyorum. kal demek içimden gelmiyor, gitme demek dudaklarıma gelmiyor... soğuk değil dışarısı, sıcak değil. uzaklardan ezan sesi geliyor, kulaklarımda sana söyleyemediğim, söylemek istediğim, söylememek için kendimle kavga ettiğim sözler... ....... ....... ezanlar susturmuyor onları, dualarla gitmiyorlar... git... gözlerimde kalma... dualarıma sığma... yalvarışlarıma girme... git... gözyaşlarımı alma benden, ruhumu bırak.... git... beni burada bırak... düşünme... düşünmeme izin verme.... git... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2009 git... gözlerimde kalma... dualarıma sığma... yalvarışlarıma girme... git... gözyaşlarımı alma benden, ruhumu bırak.... git... Elinize,emeğinize sağlık Rasko abi.mükemmel bir yazı olmuş... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2009 teşekkürler kardeş.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2009 Harikaydı. Hatta belki iddialı olacak ama siteyle paylaştığın ve benim gördüğüm en mükemmel "eser"indi. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2009 Harikaydı. Hatta belki iddialı olacak ama siteyle paylaştığın ve benim gördüğüm en mükemmel "eser"indi. utandırdın gerçekten beni. teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkpisces Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2009 sadece emek , bazen büyük taşları yerinden oynatmaya yeter ama sevgi ve emek dünyayı yerinden oynatmaya yetecek güçtür yazıya sevginizi katmışsınız yüreğinize sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.