optimist Oluşturma zamanı: Temmuz 22, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 22, 2009 yaz diyorsun bana kanasa da avuçların, yaz, sendeki beni yaz.. yüreğimin ucundadır kalemim benden dökülen yerdesin, öyleyse oku! bir uyku halinin içinde şehirler geçerken, isimsiz yolculuklarda kimselerin bilmediği rüyasın sen, yanımdaki boşluğa sığınan.. şefkatine eşlik eden huzurun içtenliğinde lekesiz yanlarını yağmura bağışlayıp çocuk suretimle geceyi seyrederken, pencere önünde beliren saklı tanesin sen, yalnızlığın sindiği yatağı, gülüşüyle dolduran.. inilecek durağına yaklaştıkça dünyanın, dışarıda kıyasıya törpülerken hayat mahrem yerlerini cesaretimin, eksik zamanın çıkmazında geç bulunansın sen, koşar adım bir sabıra tutunan.. hala yaz diyorsan bana, kanasa da avuçların, yaz, artık yüreğimin invizasındadır kelimeler! hayattır aslolan, benimle,dokunduğum yerdesin umutla yaşa! 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.