optimist Oluşturma zamanı: Temmuz 22, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 22, 2009 çınlar eski sessiz gecelerim şimdiki kahkahalarımla, tutunur ellerim yeniden daha dün bıraktığım hayata, severim. mazide kaldı yalnız gece nöbetlerim yelkovanı kayıp vardiya saatlerim, uyutur beni şevkatin, dokunur saçlarıma severim. akıntıya tutulur bedenim Nil Nehri düşman olur kollarına sazlıklar avunur kıyısında kıskanırlar, severim. tohum ektin ruhuma kafiyesizdi ruhumun şiirleri kalktı hecelerden dikenli teller, severim. rehberim olur tenin sonsuz coğrafyamda varamam sensiz uzaklara, adını kitaplarda duyduğum Lethe'nin sularına, bırakmam yüreğimi içine,bırakamam bilirim, ölümsüzdür senli emellerim. ve ben yine severim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2009 vay be sen mi yazdın bunu =) çok güzl Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
optimist Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2009 bencede çok güzel de neerde bizde o yetenek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2009 varamam sensiz uzaklara, adını kitaplarda duyduğum Lethe'nin sularına, bırakmam yüreğimi içine,bırakamam bilirim, ölümsüzdür senli emellerim. ve ben yine severim. varamammmm sensiz uzaklara...muhteşem.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tina Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2009 vay be =) çok güzl Katiliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2009 Şiiri ne kadar iyi bulsamda onu ben yazmadım, üzgünüm. Şairin hislerini ve kendinde şiirin hayat buluşunu, kalbinden diline dökülüşüne ne kadarda uzağım yazık. Bu mahçubiyetin hüznünde inceden ağlarken, şiirin bende bıraktığı etkiden ziyade şiirin tercih ettiği o kalbe hayranım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.