optimist Oluşturma zamanı: Temmuz 22, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 22, 2009 Sen; Ne başına,ne ortasına yerleştirebildiğim, Sonu bilinmeyen sonsuzluğun içinde adamımdın… Labirenttin çıkışını asla bulamadığım, Sinip bir köşeye, içinde belki bir ömür ağladığım… Daha önce hiç rastlamadığım bir içkiydi adın, Tadına hiçbirinde bir daha varamadığım… Okşayışımdın hayatı,sevişimdin deliler gibi. Sebebiydin gülüşümün en siyah ve beyaz fotoğraflardaki, Emeğimdin sen benim yıllarımın teri… Peki ya ben? Kadınındım ben senin; Oynamayı cok sevdiyin yap-bozun; Cabuk bozup bir okadarda çabuk bir araya getirdiğin… İskambilindim, kağıtlarından her an için bir eksilttiğin... Dili koparılmış bir köleydim… Zenci ve beyaz karmaşasındaki gibi kaybeden… Tükkettiğindim ben senin…farkına varamadığın… Uzagınım şimdi sevgilim Seçme tercihin olduğum gibi… Ben şimdi bilinmeyeniyim Geçmişin!...senin!...benim... tamam artık anladım sevgilim... sonuca bağladım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mltm-g Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2009 çok güzell Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.