palyacho Oluşturma zamanı: Temmuz 22, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 22, 2009 Oyun kısaca şöyle; bir kelime dizisi veriliyor örnek: "bugün günlerden çarşamba". Oyuna katılmak isteyen kişi bu dizinin her bir harfinde başlayan bir kelime üreterek ufak şiirimsi diyebileceğim yazılar oluşturuyor ve bunu yapan kişi yeni diziyi vererek (mümkün olduğunca uzun ve yaratıcılığı zorlayacak şekilde) oyunun devamını sağlamış oluyor... örnek: b.u.g.ü.n g.ü.n.l.e.r.d.e.n ç.a.r.ş.a.m.b.a Böyle Uzayıp Gidiyor Üzerimden Nevresim Gölgelerin Üşümek Nasıl da Lüzumsuz Esen Rüzgarda. Düşer Ellerinden Ne Çare Aldanmış Ruhum Şaşkın Akşamın Mavi Bedeninde Ağlayarak... NOT: "ğ" harfi görmezden gelinebilir ya da "g" olarak kabul edilebilir... Umarım beğenirsiniz, iyi eğlenceler... Başlangıç dizisi: b.a.k.a.l.ı.m. i.l.k. k.a.h.r.a.m.a.n.ı.m.ı.z. k.i.m. o.l.a.c.a.k. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2009 ben tam anlayamadım şimdi bi şiir vericez ve bu şiirn içinde geçen sözcüklerden anlamlı bi kelime yapıp noktalı şekildemi yazıcaz ? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2009 Hayır, bak yukarıdaki örnekte verdiğim kelime dizisi var ya "bugün günlerden çarşamba" olan, bunun herbir harfinden bir kelime yaparak küçük bir dize oluşturuyorsun. Böyle Uzayıp Gidiyor Üzerimden Nevresim Gölgelerin Üşümek Nasıl da Lüzumsuz Esen Rüzgarda. Düşer Ellerinden Ne Çare Aldanmış Ruhum Şaşkın Akşamın Mavi Bedeninde Ağlayarak... Kalın punto ile yazdığım harfleri biraraya getirirsen "bugün günlerden çarşamba" olur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2009 ok anladım başlıoyrum o zamn ben Belki artık kabullenmeliyim ayrılığı lüzum manasında İnan lazım kader...kader artık hepimize rol alıp manasızca akıllarımıza ne iğrenç modelini iğneleyip zarar katarak iğnelemesi manasında olucauk lakin artık canımızı acıtamıyacak kader... saçma oldu ama çok zor oldu ya b.e.n. ş.i.i.r. y.a.z.m.a.y.ı b.e.c.e.r.e.m.e.m. yeni kelime Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2009 Ben en nihavent şarkıların ip ince resmini yapıp asmayı zor mahvetmiş ayların, yılların ışığıyla bahtiyarlaşmış ellerin cebindeki ellerden randımanlı ehliyetlerin mütamadiyen eskimiş mühimmiyatçısıyım:D Öyle bi salladım ki deprem oldu sanki:rofl: Sıradaki:D K.i.m.s.e.s.i.z.i.m a.m.a m.u.t.l.u.y.u.m. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2009 kader izinsizce mahfediyor sakat ellerimi saplıyor iğneleri zaten iyi miyim anlamıyorum madem artık mutluyum umutluyum takmıyorum lafları umutsuzca yolculuk umuyorum mutsuzluklara =) aaa bunu ben mi yazdım süperim bea t.a.i.n.t.e.d l.o.v.e yaz bakim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dilara_ Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2009 eski defter sayfalarına terk ediyorum adını dalga seslerinin uzaklardan duyulduğu diyarlarda bıraktım senin aşkını (cehennemin dibine kadar yolun var:D) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2009 t.a.i.n.t.e.d.l.o.v.e. Telaşlıydı Akşamda İncecik Narin Tül Elleri Dokunuşundaki Lanetli Oyunla Vücudu Eritirken... b.u.r.a.d.a.n. d.e.v.a.m e.d.e.l.i.m. s.e.s.s.i.z.c.e. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2009 belki umutlar rahatsızlık adayıp dünyana aydınlıkları ne derece engelleyip vasıfsızca.!arsızca mahvedecek sanki ellerimizi satır satır iğneleyip zamana CEEE edecek.! güzel oldu sanırım =) buseferde b.u. a.l.e.m.d.e. r.ü.t.b.e.n.i b.i.l.i.c.e.n uzun oldu birz ama =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2009 Güzel olmuş evet... Burada Uzunca Ağlaman Lazım... Endişeli Masallarda Dağılman, Eskiyen Ruhunun Üstünde Titreyerek; ve Bağlayarak Edebiyatını Nüfusuna İliklerini Boğacak İntikam Lazım... İnanmıyorsan Cümlelere Ezberleme Neme lazım... n.e k.a.d.a.r u.z.u.n o.l.u.r.s.a k.e.l.i.m.e.l.e.r o k.a.d.a.r i.y.i Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2009 tşkkrler seninkide çok güzel evet sanırım bu birz zor olucak n.e k.a.d.a.r u.z.u.n o.l.u.r.s.a k.e.l.i.m.e.l.e.r o k.a.d.a.r i.y.i Niye ezilip komikçe ağladım demin arkandan rahatça Umutlarıma zamanıma ne oldu Lakin uzaklarda rahat sanma artık kendime ediyorum lakin inan mutsuz edemezsin laflarınla emirlerinle rahatça Omuzlarıma kadar ayrılık dayandı ama rahatım inan yanlızca inan... ben neymişim böle bea xD ama canım çıktı yani bunuda bil b.e.n.i b.e.n.i.m.l.e b.ı.r.a.k. g.i.d.e.r.k.e.n =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2009 Ama değmiş işte... İntikam için daha da uzununu yazarsın diye düşünmüştüm... b.e.n.i b.e.n.i.m.l.e b.ı.r.a.k. g.i.d.e.r.k.e.n Balkabağım Ekşili Nanem İhtiyarca Büyüttüğüm Ellerimle Nakşettiğim İçime Mevsimlik Lahanam Ecişim Bücüşüm Işıltılı Rüküşüm Ağlamadan Kal Gitme İstersen Daha Erken Rüzgara Kapılmaya Ellerimde (bak) Ne (istersen)... b.u. d.a. b.ö.y.l.e o.l.s.u.n b.a.k.a.l.ı.m Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2009 bayıldım seninkine ya çok sevimli olmuş Belki umutlar dün aynıydı Belkide ömür yetmedi lütuf etmeye Ogüne LANET Sesleri uygun NALET ßelki ALLAH KAHRETSiN lafları ıssızca mabede mabede yerine bişi bulamadım =) bu arada uzun olunca zor oluyo ya böyle sevdim ben =) L.i.s.a A.l.m.i.l.a =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2009 Teşekkürler... Böyle devam edelim o vakit... Lambanın İsli Siyahına Aldanarak Lacivert Maviyi İstese de Lacivertti Artık... B.u. k.a.d.a.r L. o.l.u.r.m.u. h.a.y.a.l.l.a.h. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amedeus417 Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2009 Ben Uslanmam Kaderim Artık Dert Ağına Resmedilmiş O Lacivert Uçak Rizeye Mi Uçuyor Her Anımda Yoksun Artık Lakin Leylekler Alacak Hayatımı S.e.n. g.i.d.e.r.k.e.n. s.a.h.i.l.d.e.n. s.e.s.s.i.z.c.e. hadi bakalım kolay gele... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2009 Sözün Eskiyen Nağmesinde Gölgesiz İnsanlar Devriliyor Etin Ruhu Kemirdiği Etin Nasırlaştığı Silüeti Adam Halindeki İnsanlar... Laf Devriliyor Nihayetinde Soluğun Eşliğindeki Sese Sabıkası İdam Zindanında Cahilce Eğlenerek... b.o.ş.a. d.a. o.l.s.a. ç.a.b.a.l.a.r. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LetITBLeeD Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2009 pof sürekli geç kalıp editlyorum tüm konularda tam yazmıştım bir baktım gine yazılmış Büyük olasılkla şamarım acıtacak dengelerini aklının orda lavlardan sakınmaya atlatmaya çabalarken afallayacaksın biticek artık laftan arsız rahatlığın bişiye benzemedi ya pof =/ A.r.t.ı.k u.y.u.m.a.k i.s.t.i.y.o.r.u.m Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2009 A.r.t.ı.k u.y.u.m.a.k i.s.t.i.y.o.r.u.m Acıya Reflekslidir Tepkisi Işığın, Karanlık Uyur Yanlızlık Uyur Masalda Ağlak Kadınlarla İntihara Süslüdür Tükeniş, İnsan Yiyen Obur Ruhlar Uyur Masalda... ç.a.b.a.l.a.y.ı.ş. v.e. t.ü.k.e.n.i.ş.l.e.r. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2009 ben geldim =) Çaresiz acılara bahtsızca anılara lütuf arayıp yanlız içiyorum şimdi Ve ellerini tutmak unutmamak kaybetmemek en nalet işti... şimdiyse lütuf ederim rıhtımda... vay be xD alttaki b.e.n. g.e.l.d.i.m. yazsın =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2009 Hoşgeldin... Alttaki b.e.n. g.e.l.d.i.m ile devam etsin hala. Bir hoşgeldin diyeyim dedim sana... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2009 tşkkrler h.b =) özlemişim valla bu oyunu ya =) hocam sizde yazın ama olmuo böle Belki ellerini ne gecelerde elde ettim demin incittim mi ? alttaki h.o.c.a.m. p.a.l.y.a.c.h.o yazsın (yalan değil valla sen alıştırdın bu kadar hızlı şiir yazmaya =)) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2009 Seni tutabilene aşk olsun artık... Her Odanın Camı Ayrılıktı Mevsimler Patavatsızca Akarken Lütfu Yazda Açacak Cumbanın Hilekar Oyunlarında... k.e.l.i.m.e.l.e.r. u.z.a.m.a.d.a.n. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2009 valla sayenizde hocam Kırılsın ellerin lanetlensin izlerin manasızca ertelensin lütuflar ebediyen rıhtımlarda unutmuyorum zamanında attığın manasızca acıları durmadan anıyorum...nafile... =) yeni kelimemiz b.e.n. h.ı.z.l.ı. ş.i.i.r. y.a.z.a.r.ı.m. =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2009 Senin içinde varmış bu... Büyüdünüz, Ekildiniz Neslinize Hevesle Islanarak Zamanla, Lanetle, Izdırapla... Şükrederek İlahlarınıza İnsanmışcasına Rüyayla, Yalanla, Acıyla Zar Atarmışcasına ve Rakının Işığında Masada (Büyüdünüz...) İşyerindeyim de geciktim biraz, senin kadar hızlı yazamasamda yetiştim Taicim... k.o.r.k.u.s.u.z. k.u.r.ş.u.n. a.s.k.e.r Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2009 kolay gelsin hocam =) Kendiliğinden oluştu rahatsız korkularım umutsuz sabahlarım uzunca zaaflarım Kendi umutsuzluklarımdan rahatsızlandım şimdi umutusuzum ne acılar silkti beni... Kader ektim rahatsızca... b.u. o.y.u.n. h.i.ç. b.i.t.m.e.s.i.n. =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.