Beautiful_Death Oluşturma zamanı: Temmuz 22, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 22, 2009 Sizin neyiniz var? (Artık uzun cümleler kurmam gerektiğine inanan dostuma ithafen) Aşk garip , içerken tatlı bitince puslu , paslı , ekşi bir tat kalıyor insanın ağzından.Sanırım boşuna aşkın şarabı demiyorlar. Hele bir de kalitesizi ve birazcıkta fazla kaçırdıysan feci bir baş ağrısı ile uyanıyor insan , akşama kadar kendine gelemiyor. Her geceden sonra bir gündoğumu var , var ama bazı günler diğerlerinden ödünç alıyor. Bazı günler bir türlü bitmek bilmiyor. Bazı günler şafağa ne kadar yaklaştığını bilemiyorsun ve korkuyorsun gecenin içinde yüzerken , korkunç bir boğulma hissi , hava ağır , hava karanlık ölesiye. Herkes de aynı işlemiyor tabii , kimisi umarsız yaşıyor , birşey hissetmeden. İşte bu yüzden benim bütün insanların ruhu olmadığına dair düşüncelerim. Ya da bizde bir problem mi var ? Sürekli soruyorlar , neyiniz var ? Benim bir şeyim yok , ben iyiyim de esas sizin neyiniz var ? Gerçekten iyi misiniz ? Neler yapıyorsunuz böyle ? Sonra yine gün doğuyor , yine biri var kapıda. Offf... hiç kalmak istemiyorum. Biliyorum ve hatta eminim ki gelen yine aynı şekilde gelecek. Ben sende önce : " Şöyle yaptım , böyle yaptım , ben çok p.çtim , neler neler yedim içtim , çok pistim ve ama beni çok üzdüler kanadımı kırdılar , beni görmediler , beni anlamadılar " konuşması. Hiç kimse bir başkasına normal gitmez , gidemez zaten. Olabilir , her olaydan sağ çıkmayabilir , ama bu insanlarda filmlerin giriş repliği haline gelmiş. Ben gerekirse yanlış kaynamış kemikleri kırar tekrar kaynatırım.Yeri gelir yırtar , parçalar geri yapıştırırım ama insanlar oldukları kişi olmak istemiyorlar ve olabilecekleri kişi olmak içinde çaba sarf etmiyorlar. Artık o kadar oyuna çevirilmiş ki ilişki kavramı , herkes bir yap-boz olarak geliyor yenilerine. Uğraşıp sevilebilinecek 1-2 parçayı birleştiriyorsunuz ama bu sefer karşınızda ki ayaklanıp size mezarınızı gösteriyor. Ve herkesin kendi mezarlıklarında ki silüetler zamanla yok oluyor ama maalesef bazı hayaletler gitmiyor. Bazılarını sevdikleriniz göndermiyor... Ben sevince kanatlı atlarla uçuyorum sevdiğim yerlerde dolaşıyor. Ben sevince ormanlara karışıyorum sevdiğim insanlardan ayrılamıyor Ben sevince başka birşey istemiyorum sevdiğim ne geridekileri bırakıyor ne ileridekileri. Yani olmuyor , ne yapsam olmuyor. Yine yeni günün şafağını bekliyoruz , ama bazı günlerin şafağı gelmek bilmiyor. ve öyle zor , öyle karanlık , öyle anlamsız geliyor ki her yeni gün... 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beautiful_Death Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2009 Okuyan olmuş sanırım , fikirlerinizi , görüşlerinizi bırakırsanız sevinirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coplukcu Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2009 Güzel , birazcık karamsar , içten birşey olmuş sonları çok hoşuma gitti. Evet güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2009 Ben beğendim. Samimi olmuş, samimiyete edebiyat karışmış.. Daha çok yazdıkça daha güzel olacaktır eminim. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ilkim Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2009 ben gerçekten hiç aşık olmadım ama okuyunca bır an ne oldugunu aşkın anladım dıyebılırım... teşekkurler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2009 güzelmiş...hislerini dile getirebilmen gerçekten çok hoş....devam etmen en doğrusu bence(!)...bu konuda başarılar dilerim sana:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2009 Güzel olmuş gerçekten de:)Aynen devam et:) ve öyle zor , öyle karanlık , öyle anlamsız geliyor ki her yeni gün... Burasını çok sevdim.Aslında karamsarlık bana göre değil ama doğru söze ne denir:ermm:?... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sinani74 Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2009 en güzeli aşkla ilgili olanıydı gerçekten öle aşk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EsmerCiX Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2009 ben güzele Güzel demem güzel bozulmadıkça:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sinani74 Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2009 bozulmak derken Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beautiful_Death Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2009 Beğenmenize sevindim , çok fazla uzun yazılar yazmıyorum. Genelde şiir ağırlıklı yazılarım. Bir arkadaşımın önerisi üzerine bir deneme yaptım ve anlaşılan devamı gelecek:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LetITBLeeD Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2009 Tebrikler gerçekten güzel olmuş... =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beautiful_Death Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2009 Tebrikler gerçekten güzel olmuş... =) İmza çok hoşuma gitti:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goce Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2009 okumaktan sıkılırım diye düşündümse de okudum biraz karanlık ama içten çok güzel olmuş iyiki okumuşum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mahsen4 Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2010 Yazi hakkinda söyleyeceklerim var buralardamisin hağla çünkü baya olmuş yazali ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mahsen4 Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2010 Oralardamisin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2010 bence karansarlık yoktu yazının herhangi bir yerinde ve ya kıyısında , sadece anlık durumu değerlendirme anlamaya çalışma, birazda daha bilinçli yaşamamız gerektiğini anımsatıyor, şöyle durupta kendimize bir müddet uzaktan bakıp , Ben ne yapıyorum, Nasıl yaşıyor ve Neye göre hareket ediyorum diye kendimizi sorgulamamızı işaret ediyor , hoş ve berrak bir yazı , teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
huuzur Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2010 emeğine sana bunları yazdıran yüreğine sağlık . . . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2010 çok güzel ifade edilmiş gönlünden güzellikler eksik olmasın.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beautiful_Death Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2010 Bir süredir bakmıyordum konuma, yorumlarınız için teşekkürler. Mahsen4 buyur burdayım Üyelik alıp 2 mesaj yazmışsın 2 mesajınıda bana yazmışsın ne söyleyeceksin merak ettim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2010 Çok güzel .. Yüreğine sağlık .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.