MEPHISTOPHELES Oluşturma zamanı: Temmuz 25, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 25, 2009 babam flashdisc ini kaybetti bigün sonra 1 hafta onu aradı ve bi arkadaşı ona ethem dede adlı bi yatır hakkında bilgi vermiş.Kaybolan herşeyi buluyomuş.Bi de tekerlemesi var mesalela telefonumu kaybettim dielim şöle :etem dede etem dede gömleği keten dede telefonumu bulursan sana üç göbek atarım dede bu yaşıoken göbekçi dede olarak tanınırmış o yüzden göbek atmayı çok seviomuş ethem dede sayesinde birşeyinizi bulursananız hemen en az 3 göbek atmalıymışsınız yoksa kaybettiğiniz şeyi sonsuza kadar saklarmış Babam da talimatları uyguladıktan sonra flashdisc'ini buldu.Aslında tekerlemeyi gece söylemiş babam sonra yatmış 5 te kalkıp uyurgezer gibi gitmiş laptopun arkasından flashdisci çıkarmış.Sonra tekrar yatacakken birden bilinçlenmiş ve araştırma yapmış göbek atması gerektiğini öğrenmiş ve 3 göbek atmış Ama sonuçta bilinçsiz bi şekilde flashdisci bulmuşş Bu konuda daha fazla bilgisi veya deneyimi olan birileri varsa ve yazarsa sevinirim xD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 benm de gozluum kaybolmustu bı kere,babannem ogretmıstı o zamna yapmıstm...her zaman ıse yarar XD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MEPHISTOPHELES Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 işe yaradı mı sende xD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Valakar Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Güzel ve komik tam benlik ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 aa bayıldım ya mükemmel xD hemen deniicem bakalım olcuakmı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PembePanjur Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 puahahaaaa bnde biliyorum bunu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MEPHISTOPHELES Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 (düzenlendi) -------------------- :rofl:ha bi de tekerlemeyi söylerken evde gezinmek gerekiyomuş.Bide eğer ethem dede kaybettiğiniz şeyi bulmak için son çareniz son umudunuz ise işe yararmış -------------------- deneyen var mı ????? xD Temmuz 25, 2009 MEPHISTOPHELES tarafından düzenlendi Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HexenLyla Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2009 Evt bunu mutlaka denicem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nirvana17 Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2009 Denicem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2009 yarar yarar XD cıddıyım ya Xd Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2009 ya ben denedim evi karman çorman ettim etem dedeyede slm göndrdim ama t-shirt ümden haber yok malesef Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MEPHISTOPHELES Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2009 internet daha detaylı araştırma yap bütün talitmatları uygula gece yatmadan önce yapmayı falan unutma xD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2012 bizde de aile içinde şöyle denirdi ethem dede ethem dede aradığımı bulam dede sana kırk göbek atam dede ardığını bulduğun adak olarak kırk kere göbek atarsın =)) tabi bir de şu hali var, etem dede eteme dede gömleği keten dede aradığımı bulursam sana on göbek atam dede yaygın bir şehir efsanesidir ama ilginçtir işe yarar deneyin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2012 bizde de aile içinde şöyle denirdi ethem dede ethem dede aradığımı bulam dede sana kırk göbek atam dede ardığını bulduğun adak olarak kırk kere göbek atarsın =)) tabi bir de şu hali var, etem dede eteme dede gömleği keten dede aradığımı bulursam sana on göbek atam dede yaygın bir şehir efsanesidir ama ilginçtir işe yarar deneyin Sirius diyorsa bir şey vardır kesin , denerim ama olmazsa Sirius un başını ağrıtırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lee Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2012 bana hurafe gibi geliyor ama merak ettim şimdi, mavii sonucu yaz tamam mı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2012 bana hurafe gibi geliyor ama merak ettim şimdi, mavii sonucu yaz tamam mı Önce bir şey kaybetmem lazım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2012 şaka yapıyorum =)) işe yaramasının sebebi algıda seçicilik olduğunu düşünüyorum, inancın gücü vs... Bilinçaltını o nesneyi bulmaya konsantre ediyorsun ve fark ediyorsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavi siyah Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2012 şaka yapıyorum =)) işe yaramasının sebebi algıda seçicilik olduğunu düşünüyorum, inancın gücü vs... Bilinçaltını o nesneyi bulmaya konsantre ediyorsun ve fark ediyorsun. Ya sen de ya enerji diyorsun ya da inan diyorsun bir kerede farklı bişey söyle hep bende olmayan şeyleri söylüyorsun amaaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2012 Sadettin Teksoy un Keloğlan mağarasına girdiği program geldi aklıma Orda da şöyle bir tekerleme vardı ; saçım benim saçım benim dökülüyor saçım benim girdim keloğlan mağarasına gür çıkar saçım benim tarak tutar başım benim. diyorlar ve güya saçları çıkıyor Bu noktada Sirius a katılıyorum.Bence de algıda seçicilik. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2012 Sadettin Teksoy un Keloğlan mağarasına girdiği program geldi aklıma Orda da şöyle bir tekerleme vardı ; saçım benim saçım benim dökülüyor saçım benim girdim keloğlan mağarasına gür çıkar saçım benim tarak tutar başım benim. diyorlar ve güya saçları çıkıyor Bu noktada Sirius a katılıyorum.Bence de algıda seçicilik. ahahaha bende videosunu koyayım bari http://youtu.be/UKc8ajbrk4I Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
diablowashere Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2012 ha ha ha süper yaaa. bende deniyeyim bir ara ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
undercod Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=3YqWfoY_LzU Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.