Siyah karlaR Oluşturma zamanı: Temmuz 25, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 25, 2009 Arkadaşlar ben 2 sene önce bi aralar aşırı bunalım ve depresyon sürecindeyken genellikle gece uykularımdayken tuhaf bi farkındalık süreci yaşıyordum, yani uykuya daldığımdan uyanış kısmına kadar sanki sanki bilincim %80 açık oluyordu ve uykularımda sanki yatağımdan yarım metre havada yukarıda yatıyor ve kendimi izliyor gibime geliyordu , hiç bir şey yapmıyor sadece bilincim açık bekliyor gibi tuhaf farkındalık-his-duygu ismini koyamadığım ve anlam veremediğim süreçler oluyordu ,,, Bu konu hakkında bilgisi olanların düşüncelerini öğrenmek isterim , teşekkürler,, Umarım konuyu yalnış yere açmamışımdır, Yeri burası değilse gereği yapılabilir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nirvana17 Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Aslındaki bu konu hakkında fikrim var..Tabii seni yanlısda anlamıs olabilirim. Bende astral seyehata cıkarken kendi ruhumun tavandan bedenmi izledigimi görüyordum,bu deneyimime göre astral seyehat derim sana.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 teşekkürler yorumun için ama astral seyahat olduğunu sanmıyorum , Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nirvana17 Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Bende sanmıyorum aslında, farklılık var çünkü. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coplukcu Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Bir farkındalık ve duygu hissi yaşamışsan lucid olabileceği ihtimali var. Kendini izliyor hissine kapılıyorsan lucid olabilir. Yok kendini direk görüyorsan astral ihtimalide yüksek iki özelliğide barındırıyor içinde. Astralucid gibi birşey 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Lucid değil, astral hiç değil bambaşka birşey o hal çok iyi biliyorum anlattıklarını. Bu moda girdiğinde duyu dışı algıların fazlasıyla açık olur ama bunu çok az insan fark eder. Diğer bir taraftan beyin kontrol mekanizmasını kısmen de olsa gevşetmiş olduğu için kendinizi bir anda kuracağınız hayallerin içinde bulabilirsiniz... Keyfini çıkartmaya bak derim, zor dönemlerde uyku hepimizin kaçış alanıdır, bu tarz bir durumsa bir nevi olayın bonusudur, seni rahatlatacak şeylere odaklan bunu bir daha yaşadığında 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2009 anlattakların olabilir maverick ,, bir daha yaşarsam kontrol etmeyi deneyeceğim , teşekkürler,, Acaba başka bir anlamı varmıdır yaşadığım sürecin? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LetITBLeeD Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2009 Bende şiddetli depresyon geçirdiğim süre içinde günde 2-3 saat kadar sabaha karşı uyuyabiliyordum sadece onun dışında hep ayakta oluyordum gerçi bişeye yaramıyordu ya neyse.Uyuduğumdada hep bilincim nerdeyse açık olup çevremdeki en ufak şeyin dahi farkında oluyordum.Nerdeyse gündüzden daha dikkatliydim yani. Bence dünyaya olan güvenimiz iyice eriyip gittiğinden ve tartışmasız uyku durumumuzda en korumasız olduğumuzdan hani bir güvensizlikle etrafı kolaçan eder durumda olabilirsin.Tilki uykusu diyordu dedem öyle uyumaya kovboyların tek gözleri açık uyumaya olayı gibi bişi olabilir gibi geldi bana 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2009 olabilir teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.