TaiNTeD_LoVe Oluşturma zamanı: Temmuz 25, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 25, 2009 arklar bunu poly sayesinde buldum tamamen bizim icatımız :D şimdi belki ögrmüşsünüz bazı şarkılarda şiir vardır mesela yusuf güneyin bi şarkısında vardı öle =) bi şarkı sölüolar bide şiir yazıolar =) bizde bunun rap versionun yapıcaz xD hadi başlayalım alttaki başla bakalım Hem bölece belki yazdığımız şarkılar güzl olur dergide promosyon olarak dağıtırız ? olmazmı =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PoLy Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 ''Bu BeNiM'' bır ben var hayatta benden oturu yok asla bır ben daha bulamazsın dunyada tekım bırım benım ve kendımım düşünürüm yazarım azarım kosarım kosarım durmam dogarım kaybolmam sevilirim sevmem bakarım gormem kaybolan hayatımın degerını bılmem bu benım ben gıbı yasarım tasarım p*çlere laf sokarım yerımde durmam bide ben koyarım laf yemem yedırırım istisna severım kaıdeyım bozarım kaıdemı bozanın agzına s*carım (yha kusura bakmayın bazı sözler için) (dostum konustur şiirini:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Kaidelerle yaşama hayatta Öyle küfr filan etme kanımca Ne yaptın usta döktürdün yine Sanırım rap yaptım bende yine yeah xD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PoLy Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 süpersin bu kadar mı yoksa dvm ediyim mi?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 et et gittiği yere kadar bu arada tşkkrler işte yapmaya çalışıyoruz bişiler eğer devam edemezsek yeni bi şarkı daha yaparız =) olmamı ? =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PoLy Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 olur adamım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Hadisene adamım durmasana öle Ne oldu donamı kaldın öyle birden Yapmaya çalışıyoruz bizde bişeyler Ritim fena oldu hadi yine benden xD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PoLy Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 tüm aşkım rape dır mllet uzerınıze alınmayın bı zahmet zahmete ne gerek polye bı tabura cek yorulmus bellı bizim çoçuk beatıyle geldi.. taınted şiirle sizi alt üst etti:thumbsup: ooo yee mann:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 hahahah xD süpersin poly ya xD Şiir yazamıorum ritim fena geldi Kaptırdım kendime rape öyle bitti Poly adamımsın ebediyen bunu bil Ver ritimi kopart bu bitchleri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PoLy Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 hahahha hihihih bizim kolpalar laf yedi hahahha hihihih yıne laf soktu PoLy beatlerle koyduk şanjanla asagıya tainted ti buldum bırakmam kafa dengi vallaha illallah ettiren kolpalardansa rap derim yürürüm bastır beati bi daha..... görelim ki, bi daha ki beat ne kadar havalarda.. (sende süpersin) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Havalarda tabi ne sandım bebeğim Gördüler rapi diss i sustular tabi hihi Biz varız böle rap i yaparız Rapte gelip bizi yapmasın sonra hihi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PoLy Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 yapmaz yapmaz merk etme adamım rap benim göbek adım:D karsı koyamaz onlar bana PoLy underground ta bir numara:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dilara_ Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 yapacak yapacak o sizi hay ben bu rape müzik diyeni (kusura bakmayın arkadaşlar uydurmaya çalıştım:D) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 dilara adamım hoş geldin ama uzun yaz kısa yazma yeah rap e llaf etme poly patlar patlarsada ben kaçarım ha xD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dilara_ Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 t.love ben söyledim lafımı tabiki söz meclisten dışarı poly lafın sana değil kast ettim eksik etek dinleyen salakları öyle bir uğradım gitme vakti de çattı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 bakmadım arkama şimdiye kadar ama, baktığım anda hüzün dolu her yer, çile dolmuş bedenler , kırılan o kalpler, yeniside gelmez denilen o kayıp günler. hayatta kalmak için çalışan kirli eller, yeri geldiğinde tetiğide çekecekler, 17 yıl önce terk edilen bu seko şimdi hesabını sorucak ve kapanmadı defter baba ocağıyla tanışmadım ben hiçbir zaman dostlarımdı beni daima hayata bağlayan kalbimdeydi umutlar , yok olsa da yavaş yavaş geçer dedik anlamadık geçen şimdi dakikalar dejavunun içindeyim gerçek olan hangisi anlatsanda anlamazlar şimdi böyle efendisi kalmamış ve bu hayatın çiviside pek bi paslı son sözümde minnet duydum işte şimdi ihtişamlı Rap zaten ritmik bir şiirdir. Yukarıdaki bir şarkımdan bir werse. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 vayy fena olmuş hoş geldin Ashtar bastır rapi buraya Rap zamanı dostum yeah yeah Biraz Kop kop biraz hophop Sallan sallan koy rap i oww yeah xD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Yeah man maniler yazılmış Fena halde ortalık karışmış Rape laf etme bleuboy patlar Namık kemal köprüsünde kovalar vakvaklar :rofl::rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PoLy Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 rap müzik deıl yasam tarzı güzelım rap e laf edenn anasıı s*kerim kusura bakma zayıf noktama deydın rap e laf etmeyin... sizide yerin dibine gömmeyim (rap i hedef tahtası etmeyin bı daha ki karsılık agır gelır:mad:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 polly oyun bu sadece lütfen birbirimizi kırmyalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dilara_ Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 poly çok afersin sinirlen diye söylemedim rap beni açmdı karar verdim hadi size kolay gelsin (poly cidden sinirlen diye söylemedim:D) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Hey dostlar benim adım da geçmiş Blueboy ortama girmişse olay zaten bitmiş TaiNTeD ve PoLy, rapte birlik olmuşsunuz fakat West ve Blueboy rapte tek ad ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PoLy Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 tmm kusura bakmaın ama rape laf edelince tutamıorum kendimi.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Hey dostlar benim adım da geçmiş Blueboy ortama girmişse olay zaten bitmiş TaiNTeD ve PoLy, rapte birlik olmuşsunuz fakat West ve Blueboy rapte tek ad ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 hadi bebeğim göster kendini Polly ve TaiNTeD tescilli rapçi Uğraşma bizle sana diss yaparız ESC ye bas ve çek gt burdan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.