tugcemgul Oluşturma zamanı: Şubat 12, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 12, 2007 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2007 guezel resimler saol... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2007 hasta oldum şu miniklere:) saol paylaşım için... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2007 çok güzeller bayıldım:) hele altıncı tam gel beni kes diye bakıyo:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dostoevsky Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2007 keridleri pek sevmem ama yavruyken dadlı bişe oluor lar yahu bu araqdan yeni satanımız hayırlı olsun:D (nickmickyok) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2007 amin saolasın .. sahi yaa ben kedileri seviyorum hep böyle alıp elime sevmek filan istiyorum ama her kucakladığımda bir boğma hissi geçiyor içimden... tuhafmıyım neyim.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2007 hayret firdevs konuya nasıl bakmamış ve sevinç yazısı ile ayyy yirim bunları yazmamış merak konusu (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
missjordison Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2007 kedilerin farklı bir çekim alanları vardır...farkında olmadan bakışlarıyla bizim negatif elektriğimizi alırlar.bu yüzden sevilmez, bu yüzden kediler soğuk gelir bazı insanlara... ben çok severim kedileri bir siyam birde kara kedim var potito ve arap Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2007 amin saolasın .. sahi yaa ben kedileri seviyorum hep böyle alıp elime sevmek filan istiyorum ama her kucakladığımda bir boğma hissi geçiyor içimden... tuhafmıyım neyim.... senin türlerinin özel bi ismi var desem... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2007 ilk resim çok tatlıydııı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2007 senin türlerinin özel bi ismi var desem... deme bak gerekli açıklama yapılmış zaten negatif elektrik filan:p bu elektrik olayınada hastayım zaten;) her neyse merak ettim gerçi türümün özel ismini ama:rolleyes: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ruhani Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2007 arkadaşlarım bana kedi derler kedileri çok severim çok tatlılar sağol paylaşım için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ainariel Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2007 ya nasıl güzeller ya nasıl sevimliler nasıl şekerler huff...bir insan nasıl kedi sevemez ki çok ilginç :S bu kadar güzel ve sevimli varlıkları :S karakterleri insanlarınkine benzediği için sevmiyor olabilirler...nankör derler insanoğlu da nankördür bunu unuturlar...kedi isteyince kendini sevdirir istemediği zaman isterse 52415 yıl beslemiş biri olsun tırmığını çıkarabilir...e bunu insanda yapıyor..kedi sevmeyen insan sevmez insan sevmiyorum ama kedi seviyorum çünkü kediler çok şiriiinn ne diyorum ben..öff neyse teşekkürler fotolar için sabah sabah kedilere aşkım kabardı yine Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest piinar Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2007 yaa bunları gelince benm kedim aklıma geldi:( geçenlerde bi kedi aldım bembeyaz minnacık bi yawru ama annem kediyi 3 saat snra geri yolladı çok üsüldüm gerçi zor ikna etmiştim kadını ama bunnar benm kedim kdr şirin diiller o daha güseldi :(:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boggyhillocks Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2007 çok tatlılar ((: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2007 yaa çok ciciler 2 kedim var bunlarıda alabilirm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2007 hepsi harikaaa.. cok guzel bir paylasim olmus.. tesekkurler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mosh Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2007 en çok kendi kedimi seviyoruuummmm:cool: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2007 anam anam anam güzelliklere bak yahu. severken öldürürüm herhalde bunları Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
asyaerkol Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2008 kediler kişilik sahibi hayvanlardır o yüzden yalakalığı seven insanlar kedileri sevmez kafasına göre takılır kediler çünkü yağ çekmez istemediği birşeyi yaptıramazsın onlara.Kedi sevenler;sizi seviyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2008 aman tanrım çok şekerler 2. ye bayıldım (: ama benim kedilerim daha güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
niSa Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2008 asyaerkol düşünc£ saygı duyuyorum ama çOk saçma bir düşünce insanLarı bu şekiL yargıLayamazsın aslında ߣn k£diL£ri s£vmem aMa ßunLar g£rç£kt£n çOk tatLıLar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ChEEkYkiTTy Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2008 kediler kişilik sahibi hayvanlardır o yüzden yalakalığı seven insanlar kedileri sevmez kafasına göre takılır kediler çünkü yağ çekmez istemediği birşeyi yaptıramazsın onlara.Kedi sevenler;sizi seviyorum. ---------------------------------- budur! ve ayrıca resimler de şahane...paylaşım için teşekkürler..biri kızım Pof'a diğeri kızım Cheeky'e benziyor ayrıca.Her ikisi de cennete gitti çok özlüyorum.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 güzel paylaşım tugcemgul saol;) ---------- bu da benden olsun;) http://img205.imageshack.us/img205/8454/20080811212184137107gdivk1.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aXhi Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2008 Oy Oyy Hep böLe kaLsaLar keşkem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.