nirvana17 Oluşturma zamanı: Temmuz 25, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 25, 2009 (Gece uyumadan önce uyguluyoruz!!!) Öncelikle boş bir kağıt ve kalem alarak; -Ne hissediyorum? -Neye ihtiyacım var? -Hayattan ne istiyorum? şeklinde sorular sorun. Sonrasında bu soruların cevaplarını diğer elinizle kağıda yazın.(Yazınız kargacık burgacık olsa da sorun değil.)Bunu yapınca,kendinize dahi itiraf edemeyeceğiniz şeyler dökeceksiniz kağıda... Ardından,rahat bir yerde,bir yer oturun ve gözlerinizi kapatın.Tarihin değişmiş olduğunu hayal edin.Geleceği hissedin.Nasılsınız? Ne yapıyorsunuz? Mesleğiniz? Aileniz nasıl?Arkadaşlarınız,akrabalarınız,bulunduğ unuz ortam?..Yalnız bunu yaparken,en önemli nokta düşünmemek,hissetmeye çalışmak.Yani,kesnlikle birşey düşünmeyin.Birtakım düşüncelerin,hiç beklemediğiniz bir anda aklınıza gelmesini bekleyin.Bilinçaltınız sanki size geleceğinizi izletiyormuş gibi.Bir film izler gibi.Siz düşünmüyorsunuz.Düşünceler kendiliğinden geliyor. Son olarak,gerçekleşmesini istediğiniz arzularınızı yazın.Ama tüm detaylarıyla yazın.Çünkü yazma eylemi beyn tarafından emir olarak algınır ve beyin,amaçlar için çözüm yolu aramaya başlar. Evet...Hepsi bu kadar!İşte bu çok basit ve pratik yöntemlerle,hayatınızda gerçekleşebilecek mucizelere inanamayabilirsiniz? (Harvard Üniversitesi'nden mezun olan ünlü bir yazar,psikolog ve araştırmacı olan Marta Beck'in,ABD'de olaylar yaratan "Kendi Kutup Yıldızını Bulmak" isimli kitabından alınmıştır.) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 muhteşem bi paylaşım..yüreğine sağlık nirvana...kısa ve özet bi yorumla kendi içselliğine dönüş,aranılan çoğu şeyin kilidi aslında...bakmakla hissetmek arasındaki fark misali... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
by_fox Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2009 mesela kağıda sağ elle soruları yazıyorsunuz sol elinize alıp cevapları yazdığınızda beyninizin sağ kısmıda sol kızmıda çalışmış olcak ve asıl cevapları bulup kendinizi tanıycaksınız güzel yöntem teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yuuki Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2009 güzel yöntem deneyecegim paylaşım için teşekkürler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
baDbuG Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2009 ben kitabı okudum denedim de ama ya iyi odaklanamadım yada beceremedim bi sonuç alamadım yani sonuçtan kastım daha olmadı değil anlamında değil samimi değildim sanki ama tekrar denycem teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Prometheus Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2009 (Gece uyumadan önce uyguluyoruz!!!) Öncelikle boş bir kağıt ve kalem alarak; -Ne hissediyorum? -Neye ihtiyacım var? -Hayattan ne istiyorum? şeklinde sorular sorun. Sonrasında bu soruların cevaplarını diğer elinizle kağıda yazın.(Yazınız kargacık burgacık olsa da sorun değil.)Bunu yapınca,kendinize dahi itiraf edemeyeceğiniz şeyler dökeceksiniz kağıda... Ardından,rahat bir yerde,bir yer oturun ve gözlerinizi kapatın.Tarihin değişmiş olduğunu hayal edin.Geleceği hissedin.Nasılsınız? Ne yapıyorsunuz? Mesleğiniz? Aileniz nasıl?Arkadaşlarınız,akrabalarınız,bulunduğ unuz ortam?..Yalnız bunu yaparken,en önemli nokta düşünmemek,hissetmeye çalışmak.Yani,kesnlikle birşey düşünmeyin.Birtakım düşüncelerin,hiç beklemediğiniz bir anda aklınıza gelmesini bekleyin.Bilinçaltınız sanki size geleceğinizi izletiyormuş gibi.Bir film izler gibi.Siz düşünmüyorsunuz.Düşünceler kendiliğinden geliyor. Son olarak,gerçekleşmesini istediğiniz arzularınızı yazın.Ama tüm detaylarıyla yazın.Çünkü yazma eylemi beyn tarafından emir olarak algınır ve beyin,amaçlar için çözüm yolu aramaya başlar. Evet...Hepsi bu kadar!İşte bu çok basit ve pratik yöntemlerle,hayatınızda gerçekleşebilecek mucizelere inanamayabilirsiniz? (Harvard Üniversitesi'nden mezun olan ünlü bir yazar,psikolog ve araştırmacı olan Marta Beck'in,ABD'de olaylar yaratan "Kendi Kutup Yıldızını Bulmak" isimli kitabından alınmıştır.) Çok güzel bir çalışma. Çok teşekkürler. Yazmanın emir olarak algılanıyor olması da çok iyi bir bilgi. Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2009 çok çok çok teşekkürler nirvana... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Poriganis Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2009 Cok Guzel Calisma Soylenecek Bir Soz Yok!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_ Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2009 bazen olacağını düşünerek yapınca olur herşey hislerde bitiyor..keşke olsa...denemek gerekir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osssgur Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2009 saol paylasm için;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
icequeen Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2009 çok güzel paylaşım için teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.