chris Oluşturma zamanı: Temmuz 25, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 25, 2009 Demet Sağıroğlu-Arnavut Kaldırımı Biten sevgilerin ardından Ağlayamam ben böyle yas tutamam Her sözde her gözde şefkat aramam Kırıyor kalbimi sonunda nasıl olsa Giden aşklarımın ardından Ağlayamam ben böyle yas tutamam Her sözde her gözde şefkat aramam Kırıyor kalbimi sonunda nasıl olsa Dün seni gördüm rüyamda Arnavut kaldırımlı taş sokakta Ah bir dili olsa da bir konuşsa Anlatırdı masumca seni bana Öpsem bebek gözlerinden çok ağlatırlar Sarsam seni kollarımdan bir gün alırlar Sevsem seni doyasıya yıpratırlar Bir sürü kuru gürültü parçalar sevgimizi ey kader Böyle mi olmalı solmalı sevgililer 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Çok güzel şarkı birader,Sağolasın eklediğin için . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mltm-g Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 süper şarkı , iyiki paylaştın chris... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 bu şarkıyı her dinlediğim veya duyduğumda aklıma klipdeki ıspanak saçlı,komik gözlüklü adam geliyor.herkes güzel güzel giyinmişken adam palyaco gibi. nakarattaki anlamsız sesler olmasa güzel bir parca olacaktı benım ıcın. tesekkurler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 rica ederim:) yav ben küçükken bu parçanın klibinden hep korkardım şarkısını her daim sevdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Keşke herşey o şarkıdaki gibi saf kalabilseydi, keşke insanların sevgilerinde bile bu kadar içten pazarlıklı olabildiklerini hiç öğrenmeseydim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2009 Keşke herşey o şarkıdaki gibi saf kalabilseydi, keşke insanların sevgilerinde bile bu kadar içten pazarlıklı olabildiklerini hiç öğrenmeseydim... keşke...keşke...keşke... keşke o elma şekerleri kadar tatlı kalsaydı dünyalarımız... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2009 Sana bugün ne oldu yahu? Dağıttın ortalığı. Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2009 Sana bugün ne oldu yahu? Dağıttın ortalığı. Teşekkürler. hocam arkadaşın biri facebookta paylaşmış bunu damarım tuttu da geçmişe attı beni kaldım bi aralar oralarda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.