Jump to content

Gözlerim Acıyor...

Beautiful_Death

Önerilen Mesajlar

Ve hayat sıkıcı bir filme benziyor. Dekorlar değişiyor , oyuncular , yönetmenler bile değişiyor ama senaryo asla değişmiyor.

Sonu belli bir ölüm tarlasında çeşitli alternatifleri yaşamak ve sonunda yalnız ölmek.Gerçekten heyecan verici...

Gözlerim acıyor. Kafamda düşünceler nasıl büyüyor ? Söylemene gerek yok , kurumuş bir ağacın altında yatıyorum.

İçim dışına çıktı , yanlış birşeyler var. Gelenleri göremiyorum.

Gözlerim acıyor...

Bilmiyorum , ne kadar zamandır bu ıssız çölde kayıp olduğumu bilemiyorum. Zaman benliğimden uçup gitti. Zaman Salvador Dali nin eriyen saatleri gibi artık benim için.Evimden çok uzaktayım ve nereye gideceğimi bilmiyorum.

Peki , gidecek bir yerim var mı? Adımı haykırıyorum , adını haykırıyorum. Hiçbir ses hiçbir iz yok. Bir melek inecek mi?

Ve yine o kurumuş ağacın altında uyanıyorum , yine herşey bana uzak. Senler , benler , bizler ve gerisinden gelenler.

Sessiz gözyaşlarım. Kafamın içinde patlayan geçmişe dair görüntüler. Geleceğe dair ümitler. Hala gözlerim acıyor.

Bazen büyük bir pişmanlık duyuyorum

Yerimden kalkamıyor , uyuyorum

Birşeyler geliyor

Birşeyler görüyorum

Birşeyler hala yanlış

Ve

Her geçen gün kendimi daha az canlı , daha az gerçek hissediyor.Yavaş yavaş gökten düşerek , kayboluyorum...

Beautiful_Death tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Birşeyler geliyor

Birşeyler görüyorum

Birşeyler hala yanlış

Ve

Her geçen gün kendimi daha az canlı , daha az gerçek hissediyor.Yavaş yavaş gökten düşüyor , kayboluyorum...

Bu mısralar çok hoşuma gitti.Gerçekten de çok güzel bir paylaşım.Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Birşeyler geliyor

Birşeyler görüyorum

Birşeyler hala yanlış

Ve

Her geçen gün kendimi daha az canlı , daha az gerçek hissediyor.Yavaş yavaş gökten düşüyor , kayboluyorum...

Bu mısralar çok hoşuma gitti.Gerçekten de çok güzel bir paylaşım.Teşekkürler.

Beğenmene sevindim orada bir uyumsuzluk varmış sen o kısmı alınca fark edip düzelttim , teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

yazını çok beğendim, hayatın bir özeti gibi,

eklemek istediklerim var kendimden :)

Ve hayat bir filme benziyor. dekorlar değişiyor , oyuncular değişiyor ama senaryo asla değişmiyor.

öyle bir senaryo ki, herkes 1 defa oynuyor, 1 defa okuyor, 1 defe görüyor,

ve herkes için yepyeni bir senaryo,

sıkıcı mı, tatlı mı, acı mı, gerçek mi, aşk mı?? ne oynayacağın sana bağlı,

belki rolünü değiştiremesen de, mimiklerini değiştirebilirsin....

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sizin neyiniz var? ve bu yazın dahil ikisini de okudum Beautiful_Death...

Sanırım yazdığın şiir (Gecer) açık ara farkla başarılı bu iki yazıdanda,

şiirin su gibi akıp giderken yazılarında zamansal bir sorun olduğunu düşünüyorum affına sığınarak.

Geniş zamanla yazdığın bir yazın varsa/yazarsan okumak isterim...

Selam ederim...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sizin neyiniz var? ve bu yazın dahil ikisini de okudum Beautiful_Death...

Sanırım yazdığın şiir (Gecer) açık ara farkla başarılı bu iki yazıdanda,

şiirin su gibi akıp giderken yazılarında zamansal bir sorun olduğunu düşünüyorum affına sığınarak.

Geniş zamanla yazdığın bir yazın varsa/yazarsan okumak isterim...

Selam ederim...

Ben genel olarak düz yazı yazmıyorum , bir arkadaşımın önerisiyle denemelere başladım. 60 ya yakın türkçe ve ingilizce şiirim var. Şiir yazmayı daha çok seviyorum ama uzun yazılar da rahatlatıyor beni.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...