Beautiful_Death Oluşturma zamanı: Temmuz 28, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 28, 2009 (düzenlendi) Ve hayat sıkıcı bir filme benziyor. Dekorlar değişiyor , oyuncular , yönetmenler bile değişiyor ama senaryo asla değişmiyor. Sonu belli bir ölüm tarlasında çeşitli alternatifleri yaşamak ve sonunda yalnız ölmek.Gerçekten heyecan verici... Gözlerim acıyor. Kafamda düşünceler nasıl büyüyor ? Söylemene gerek yok , kurumuş bir ağacın altında yatıyorum. İçim dışına çıktı , yanlış birşeyler var. Gelenleri göremiyorum. Gözlerim acıyor... Bilmiyorum , ne kadar zamandır bu ıssız çölde kayıp olduğumu bilemiyorum. Zaman benliğimden uçup gitti. Zaman Salvador Dali nin eriyen saatleri gibi artık benim için.Evimden çok uzaktayım ve nereye gideceğimi bilmiyorum. Peki , gidecek bir yerim var mı? Adımı haykırıyorum , adını haykırıyorum. Hiçbir ses hiçbir iz yok. Bir melek inecek mi? Ve yine o kurumuş ağacın altında uyanıyorum , yine herşey bana uzak. Senler , benler , bizler ve gerisinden gelenler. Sessiz gözyaşlarım. Kafamın içinde patlayan geçmişe dair görüntüler. Geleceğe dair ümitler. Hala gözlerim acıyor. Bazen büyük bir pişmanlık duyuyorum Yerimden kalkamıyor , uyuyorum Birşeyler geliyor Birşeyler görüyorum Birşeyler hala yanlış Ve Her geçen gün kendimi daha az canlı , daha az gerçek hissediyor.Yavaş yavaş gökten düşerek , kayboluyorum... Temmuz 28, 2009 Beautiful_Death tarafından düzenlendi 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2009 Bazen büyük bir pişmanlık duyuyorum Yerimden kalkamıyor , uyuyorum Birşeyler geliyor Birşeyler görüyorum Birşeyler hala yanlış Ve Her geçen gün kendimi daha az canlı , daha az gerçek hissediyor.Yavaş yavaş gökten düşüyor , kayboluyorum... Bu mısralar çok hoşuma gitti.Gerçekten de çok güzel bir paylaşım.Teşekkürler. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beautiful_Death Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2009 Bazen büyük bir pişmanlık duyuyorum Yerimden kalkamıyor , uyuyorum Birşeyler geliyor Birşeyler görüyorum Birşeyler hala yanlış Ve Her geçen gün kendimi daha az canlı , daha az gerçek hissediyor.Yavaş yavaş gökten düşüyor , kayboluyorum... Bu mısralar çok hoşuma gitti.Gerçekten de çok güzel bir paylaşım.Teşekkürler. Beğenmene sevindim orada bir uyumsuzluk varmış sen o kısmı alınca fark edip düzelttim , teşekkürler. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thalese Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2009 yazını çok beğendim, hayatın bir özeti gibi, eklemek istediklerim var kendimden Ve hayat bir filme benziyor. dekorlar değişiyor , oyuncular değişiyor ama senaryo asla değişmiyor. öyle bir senaryo ki, herkes 1 defa oynuyor, 1 defa okuyor, 1 defe görüyor, ve herkes için yepyeni bir senaryo, sıkıcı mı, tatlı mı, acı mı, gerçek mi, aşk mı?? ne oynayacağın sana bağlı, belki rolünü değiştiremesen de, mimiklerini değiştirebilirsin.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2009 renk rengiz , parça parça. bir bütün olunca güzel oluyor tuttum bunu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beautiful_Death Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2009 Eklemelerin hoş olmuş thalese Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2009 Güzel yazı. Teşekkürler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2009 Sizin neyiniz var? ve bu yazın dahil ikisini de okudum Beautiful_Death... Sanırım yazdığın şiir (Gecer) açık ara farkla başarılı bu iki yazıdanda, şiirin su gibi akıp giderken yazılarında zamansal bir sorun olduğunu düşünüyorum affına sığınarak. Geniş zamanla yazdığın bir yazın varsa/yazarsan okumak isterim... Selam ederim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beautiful_Death Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2009 Sizin neyiniz var? ve bu yazın dahil ikisini de okudum Beautiful_Death... Sanırım yazdığın şiir (Gecer) açık ara farkla başarılı bu iki yazıdanda, şiirin su gibi akıp giderken yazılarında zamansal bir sorun olduğunu düşünüyorum affına sığınarak. Geniş zamanla yazdığın bir yazın varsa/yazarsan okumak isterim... Selam ederim... Ben genel olarak düz yazı yazmıyorum , bir arkadaşımın önerisiyle denemelere başladım. 60 ya yakın türkçe ve ingilizce şiirim var. Şiir yazmayı daha çok seviyorum ama uzun yazılar da rahatlatıyor beni. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2009 Tahmin edebiliyorum zaten, yazdığın şiiri beğenmiştim çünkü. Çok daha iyilerini yazabileceğini düşündüğüm için fikrimi belirttim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beautiful_Death Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2009 Birilerinin eleştiride bulunması gerçekten benim için yararlı oluyor. İlgin ve desteğin için tekrar teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2009 Rica ederim Beautiful_Death... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.